Kategoriler
Emlak Haberleri Kampanyalar Manşet

Teknik Yapı 0,64 faiz ile konut satışlarına devam ediyor

Teknik Yapı konut satın alımlarında vatandaşın yanında olmaya devam ediyor. Haziran ayında başlatılan konut kampanyasında devam kararı alan firma ev sahibi olmak isteyenlere belirli projeler üzerinden 0.64 faizli kredi fırsatı sunacak.

Teknik Yapı kampanyaya girdi

Haziran ayında kamu bankalarının hemen sonrası başlatılan Emlak Konut GYO kampanyaları, 0.64 faiz oranıyla birlikte ülke genelindeki konut satışlarını arttırdı. Ancak, Ağustos ayının gelmesiyle birlikte iki kez üst üste yaşanan faiz oranlarındaki yükselmeler sektörü yeniden durgunluğa sürükledi.

Yatırımda güvenli bir liman olarak görülen konut yatırımları, Türkiye’nin başlıca ekonomik gelir kaynağı olarak görülüyor. Sektör adına yapılan girişimler, özellikle sektöre bağlı diğer alt sektörler için oldukça verimliydi. Sektör öncüleri ve uzmanların kamu bankalarından yeniden talep ettiği düşük faizli kredi oranları için belirsizlik sürüyor. Yalnızca Teknik Yapı bu isteği duyarak, müşterilerinin yanında olma sözü verdi.

0.64 faizle ev sahibi olma şansı

Teknik Yapı tarafından başlatılan konut kampanyasına devam kararı getirildi. Verilen karar doğrultusunda müşteriler bankasız, kefilsiz ve masrafsız olmak üzere, 72 ay vadeli yüzde 0.64 faizle ev sahibi olma şansına sahip olacak. Üstelik kampanya kapsamında satışı sağlanacak konutların Ağustos ayı fiyatları, normal satış fiyatlarından yüzde 15 daha indirimli.

Kampanya Eylül sonuna kadar devam edecek

Kampanya kararıyla birlikte, İstanbul ilinde devam eden konut projelerinin 0.64 faizle satılması bekleniyor. Birbirinden seçenekli ödeme fırsatlarının yanında, kişiler ilk ödemelerine 2021’de başlayacak. Ağustos ayı itibariyle başlayan kampanyanın Eylül ayının sonuna kadar devam etmesine karar verildi. Bu kapsamda belirli projelerden konut satın almak isteyenler kampanyadan fayda sağlayabilir.

Alıcıların yüzde 10 peşinat ile ön ödeme sistemine tabi tutulacak olan konut kampanyasında 12. ve 24. aylarda yüzde 10 ara ödeme yapma şartı aranıyor. Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Umut Durbakayım, “Haziran ve Temmuz ayına ait toplamda 7 adet projemizden 650 konutun satışını gerçekleştirdik. Satışlarımıza bu yönde devam edebilmek maksadı ile yeni bir kampanya başlattık.” dedi.