Kategoriler
Emlak Haberleri Kampanyalar Manşet

Teknik Yapı Holdingden bankasız ve kefilsiz yüzde 0,89 oranla ödeme

Teknik Yapı tarafından İstanbul’da inşa edilen projelerde ödeme kampanyası başlatıldı. Firma tarafından başlatılan kampanyadaki satın alımlarda, yüzde 20 peşinat isteniyor. Konut fiyatının yüzde 20’si peşin olarak ödendiğinde, kalan borç 72 ay süren taksitlere bölünüyor.

Taksitlerden ise yüzde 0,89 faiz oranı alınıyor. Daire satın alımı için kefil istenmezken ödeme planı, bankasız, Firma bünyesindeki senetle oluşturuluyor. Ödemeler ise önümüzdeki yılın şubat ayında başlatılacak. Teknik Yapı tarafından başlatılan kampanyaya dâhil olan projeler; Deluxia Park Residence, Uplife Kadıköy ve YücelPark. Firmanın Deluxia Park ve YücelPark projeleri, Kartal’da bulunuyor.

Deluxia Park Residence nerede?

Alışveriş merkezine komşu olan Deluxia Park Residence projesi, metro istasyonuna 2 dakikalık yürüme mesafesinde yer alıyor. Metrobüs durağına 10 dakikalık mesafede bulunan Teknik Yapı Holdingin projesi, merkezî bir konumda bulunuyor. Proje, hastaneleri, alışveriş merkezlerini, toplu taşıma duraklarını ve üniversiteleri çevresine alıyor.

İçerisine 364 adet daireyi alan ve tek bloktan oluşan projede açık yüzme havuzu, Türk hamamı, sauna, kafeterya ve fitness salonu bulunuyor.

Projedeki daire seçenekleri neler?

Deluxia Park Residence projesindeki bir odalı ve bir salonlu daire tiplerinin büyüklükleri, 51 metrekare ile 64 metrekare arasında, iki odalı ve bir salonlu daire tiplerinin büyüklükleri 82 metrekare ile 119 metrekare arasında, üç odalı ve bir salonlu daire tiplerinin büyüklükleriyse 122 metrekare ile 157 metrekare arasında bulunuyor.

Anadolu Yakası’nda hayata geçirilen projenin satış ofisi, “Cevizli Mahallesi, Tugay Yolu Caddesi, No:22, Maltepe / İstanbul” açık adresinde bulunuyor.  “0850 640 07 07” numaralı hattan projenin satış ofisine ulaşılabiliyor.

Deluxia Park Residence
Deluxia Park Residence

Uplife Kadıköy projesinde boş zaman alanları

Anadolu Yakası’nda yer alan Uplife Kadıköy projesinde, boş zamanları değerlendirmek için çok sayıda sosyal donatı bulunuyor. Dairelerine Adalar manzarasının eşlik ettiği projedeki sosyal donatılar arasında açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu ve çocuk yüzme havuzu bulunuyor.

Teknik Yapı tarafından inşa edilen projede, ayrıca, çocuk oyun alanları, sauna, fitness merkezi ve güneşlenme terası kurulu durumda.

Projenin satış ofisi nerede?

Proje alanının yüzde 40’ının yeşil peyzaja ayrıldığı Uplife Kadıköy projesi, “Dumlupınar Mahallesi, Yavuz Sokak, No: 26  Kadıköy / İstanbul” posta adresinde bulunuyor. Projenin satış ofisinin telefon numarası ise “0216 565 44 90”.

Uplife Kadıköy
Uplife Kadıköy

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Teknik Yapı Çağrı Merkezi: 444 10 08