Kategoriler
Kampanyalar Manşet

Teknik Yapı kampanyayı uzattı

Teknik Yapı, “Birlikten Güç Doğacak, Türkiye Kazanacak” sloganı ile 15 Mayıs 2018 tarihinde başlatılan ve 30 Haziran 2018 tarihinde sona eren konutta indirim kampanyasını devam ettirme kararı aldı.

30 Haziran 2018 tarihinde sona eren yüzde 0.98 faiz oranı ve peşin ödemelerde yüzde 20 indirim, vadeli ödemelerde ise yüzde 5 peşinatla daire sahibi olma fırsatı sunulan konutta indirim kampanyasına devam dedi.

Teknik Yapı, bankalarla özel anlaşmalar yaparak devam ettirmeye çalıştığı indirim kampanyasını Kurban Bayramına kadar devam ettirmeye kadar verdi. Aylık bazda yüzde 1.40 faiz oranlarına yükselen konut kredisi faiz oranını bankalarla yapılan anlaşmalarla yüzde 0.98 oranında sabit tutuldu. Bu indirimin bir miktarını Teknik Yapı, bir miktarını ise anlaşma yapılan bankalar üstlenmiş oldu.

Teknik Yapı bu kararı “Birlikten Güç Doğacak, Türkiye Kazanacak” sloganı ile başlatılan konutta indirim kampanyasına yoğun ilginin olması ve bir ayda 350’den fazla konut satışının gerçekleşmesi üzerinde aldı. Firma bankalarla özel anlaşma yaparak faiz oranını psikolojik sınır olan yüzde 1 oranının altında tutmaya devam ediyor. Teknik Yapı’nın İstanbul ve Denizli’de yer alan projelerinde bulunan sınırlı sayıdaki daireler için aynı şartlar Kurban bayramına kadar devam edecek.

Kampanya İstanbul ve Denizli’de tamamlanmış ve inşaat devam eden tüm projeleri için geçerli olacak olup Metropark, Evora İstanbul ve Concord İstanbul projelerinde çok az sayıda daire kalmış, Evora Denizli projesinin ise yüzde 85’i şimdiden satılmış durumda.

Tel: 444 10 08