Kategoriler
Emlak Haberleri

Teknik Yapı’dan büyük kampanya

Türkiye’de faizlerin artması ile durağan hale gelen konut satışlarının yeniden canlandırılması için kamu bankaları bir seferberlik başlatmıştı.

Kamu bankalarının inşaat sektörünü önceki yıllarda olduğu gibi daha etkin hale getirmek için faizleri düşürerek sarf ettikleri çabaya Teknik Yapı’dan da büyük destek geldi.

Teknik Yapı, Ziraat Bankası’nın konut kredi faiz oranını yüzde 1.28’e düşürmesi ile birlikte ortaya çıkan 0.21 baz oranındaki avantajı, müşterilerine daha fazla indirim, ara ödeme olmadan taksit olarak yansıtmaya başladı. Firma, 2018 fiyatlarıyla satışa sunduğu projelerindeki daire fiyatlarındaki indirim oranını yüzde 30 olarak değiştirdi. Böylece Teknik Yapı projelerinden yüzde 30 indirimli daire sahibi olma fırsatı sunulmuş oldu.

Teknik Yapı ayrıca kendi bünyesinde vadelendirdiği konut satın alımı süresini 120 aya uzattı. Konut kredi faiz oranını ise yüzde 0.98 olarak düşürdü.

Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, “Teknik Yapı’nın halen devam etmekte olan kampanyalarda vatandaşlara uyguladığı faiz oranın aylık 0.98 olduğunu belirtti.