Kategoriler
Emlak Haberleri Kampanyalar Manşet

Teknik Yapı’dan indirim kampanyası

Teknik Yapı Holding, üç ayrı konut projesinde, yüzde 20 indirime gidiyor. Projelerden konut satın alacaklar, daire fiyatının yüzde 10’unu peşin ödeyerek yüzde 0,64 oranla 180 ay vadede ödeme planına sahip oluyor.

Pandemi sürecinde gerileyen ekonomiyi canlandırmak amacıyla başlatılan kampanyaya Teknik Yapı Holding de dâhil oldu.

Firmanın YücelPark, Uplife Kadıköy, Deluxia Park Residence projelerindeki konut satın alımında aylık yüzde 0,64 oranla 180 ay vadede ödeme seçeneği sunuluyor. Yüzde 10 peşinatla verilen dairelere, yüzde 20 oranında indirim uygulanıyor.

YücelPark nerede?

YücelPark
YücelPark

Önümüzdeki yılın haziran ayında teslimlerine başlanması beklenen ve kampanyaya dâhil olan YücelPark projesi, Kartal Adliyesi’nin ve metro istasyonunun hemen yakınında kuruluyor. Hastaneleri ve okulları çevresine alan projenin içerisinde 825 adet daireyi ve 17 adet ticari ünite bulunuyor.

Açık ve kapalı yüzme havuzlarını, çocuk yüzme havuzunu, saunayı, buhar odasını, Türk hamamını, fitness merkezini, çocuk oyun alanlarını barındıran proje, sahile yürüyerek 5 dakikalık, AVM’ye 10 dakikalık mesafelerde inşa ediliyor.

Adres: Orhantepe Mah. Üsküdar Cad. No: 230 Kartal / İstanbul

Uplife Kadıköy projesinde sosyal donatılar

Uplife Kadıköy

Uplife Kadıköy projesi, 830 adet konut ve 20 adet ticari üniteyi barındırıyor.

Kampanyaya dâhil olan proje, 16 bin 144 metrekare genişliğindeki arsa alanında bulunuyor. Açık, kapalı ve çocuk yüzme havuzları, çocuk oyun alanları, sauna, fitness merkezi ve güneşlenme terası ile kurulan projedeki arsa alanının yüzde 40’ı yeşil peyzaj alanına ayrılıyor.

İstanbul’un Anadolu Yakası’nda inşa edilen projedeki bir odalı ve bir salonlu daire tipleri, net 44,04 metrekare büyüklüğü ile net 45,55 metrekare büyüklüğü arasında inşa ediliyor.

Projedeki iki odalı ve bir salonlu daire tipleri net 74,98 metrekare büyüklüğü ile net 86,48 metrekare büyüklüğü arasındayken üç odalı ve bir salonlu daire tipleri ise net 99,12 metrekarelik alana sahip.

Adres: Dumlupınar Mahallesi, Yavuz Sokak, No: 26  Kadıköy / İstanbul