Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Tem Avrasya Konutları’nda yüzde 30 peşinatla

İstanbul ili, Gaziosmanpaşa ilçesi, Karayolları Mahallesi’nde inşa edilen Tem Avrasya Konutları projesi Fuzul İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.

18 bin 621 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Fuzul Tem Avrasya Konutları projesi toplam altı adet bloktan meydana geliyor.

2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere toplam üç farklı tip daire seçeneklerinin yer aldığı Fuzul Tem Avrasya Konutları projesinde satılık daire fiyatlar 450 bin TL’den başlıyor 1 milyon 20 bin TL’ye kadar yükseliyor.

Avrupa ve Asya’yı birleştiren TEM’in hemen yanı başında yükselen Tem Avrasya Konutları projesinde yer alan konut blokları 17 ve 18 katlı olarak projelendirildi. Tem Avrasya Konutları Fuzul projesinde Türk hamamı, sauna, fitness center, spor alanları, çocuk oyun alanları, kapalı otopark gibi sosyal alanlar yer alıyor.

Teslimlerin 24 ay sonra yapılması planlanan TEM Avrasya Konutları projesinde yüzde 30 peşinatla daire sahibi olma fırsatı sunuluyor. Projede kalan tutar 120 aya kadar vade ile ödeme fırsatı sunuluyor.

Tel: 0212 635 34 34

Tasinmazhaber.Com