Kategoriler
Proje Haberleri

TEM Point 2019 fiyat bilgisi

İstanbul’un Sultangazi ilçesinde, Gül Proje firması imzasıyla hayata geçirilen TEM Point 2019 konut projesi, toplam 75 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Proje 5 blokta toplam 468 adet daireden meydana geliyor. Projede 1+1 tipte, 2+1 tipte ve 3+1 tipte daire seçenekleri yer alıyor. Projenin 2019 yılının sonlarına doğru sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

Konut projesindeki 1+1 tipteki daireler 79 metrekare ila 92 metrekare arasında, 2+1 tipteki daireler 98 metrekare ila 129 metrekare arasında ve 3+1 tipteki daireler ise 152 metrekare ila 168 metrekare arasında büyüklüklere sahip.

TEM Point konut projesi fiyat bilgisi

Konut projesindeki 1+1 tipteki daireler 537 bin TL’den başlayan fiyatlarla, 2+1 tipteki daireler 739 bin TL’den başlayan fiyatlarla ve 3+1 tipteki daireler ise 1 milyon 87 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Projede inşaat firması bünyesinde taksitlendirme yaparak ve ipotek kredisi programından faydalanarak konut sahibi olabilmek mümkün. Projede yüzde 0.99 faiz oranı ile kredi kullanarak daire sahibi olma fırsatı sunuluyor. Projede 180 ay avaran vade seçeneklerine de yer verilmektedir. Karma konut projesinde ayrıca yüzde 25 indirim fırsatı da sunuluyor.

TEM Point konut projesi sosyal donatı olanakları

Projede birçok sosyal donatı özelliği yer alıyor. Projede yüzme havuzu, yürüyüş parkuru, alışveriş merkezi bulunuyor. Asansörlü konut projesinde ısınma sistemi olarak merkezi sistem tercih ediliyor.

Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun olarak inşa edilen konut projesinde yapı denetimi ve zemin etüdü yapıldı. Aile yaşamına uygun bir şekilde inşa edilen konut projesi, şık ve modern tasarımıyla alıcılardan yoğun ilgi görüyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Proje oldukça merkezi bir alanda hayata geçiriliyor. Proje; yeme içme mekanlarına, alışveriş merkezlerine, eğitim ve sağlık kurumlarına oldukça kolay ulaşılabilir bir yerde yükseliyor.

TEM Point konut projesi, Yunus Emre Mahallesi, Lütfi Aykaç Bulvarı, No:1, Sultangazi, İstanbul adresinde yer alıyor. Konut projesi ile ilgili olan tüm detaylı bilgilere (212) 419 40 00 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.