Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

TEM Point’te yüzde 20 indirim

Sekiz blok içerisinde 468 adet konutu, 444 adet rezidansı ve alışveriş merkezini içeren TEM Point projesi 75 dönümlük arsa alanı üzerine kuruluyor. İstanbul’da yer alan projedeki sekiz adet blokun beşinde konutlar, ikisinde rezidanslar; diğerinde ise mağazalar yer alıyor.

Nata Holding ve Gül Proje’nin ortaklaşa imzasının bulunduğu projenin teslimlerine bir ay sonra başlanması öngörülüyor. İstanbul’un Avrupa Yakası’nda bulunan projedeki satın alımlarda yüzde 20 oranında indirime gidiliyor.

TEM Point‘te sosyal alanlar

Büyük peyzaj alanlarına sahip TEM Point projesine ağaçlar ve renkli bitkiler eşlik ediyor. Proje alanında basketbol sahası, çocuk yüzme havuzu, koşu ve yürüyüş yolları, PlayStation odası, spor salonu, çocuk oyun parkları, müzik odası ve sauna bulunuyor.

Sultangazi ilçesine konumlandırılan projedeki spor salonu, üyelik sistemiyle çalışıyor. 

Projedeki fiyat listesi

TEM Point projesindeki 2 oda ve 1 salon daire tipleri brüt 115,72 (net 83,22) metrekare büyüklüğünde, 3 oda ve 1 salon daire tipleri ise brüt 169,09 (net 121,60) metrekare büyüklüğünde inşa ediliyor. Projedeki dairelerin ebeveyn yatak odası, kapalı balkonu bulunuyor. 

Projedeki 2 oda ve 1 salon tipindeki daireler 653 bin liradan başlıyor. TEM Point projesindeki 3 oda ve 1 salon tipindeki daireler ise 1 milyon 267 bin liradan başlayan fiyatlarla alıcısına sunuluyor. Daire satın alımlarda peşin ödeme seçeneğinin yanı sıra yüzde 0,99 oranıyla 180 ay vadede ödeme alternatifi de bulunuyor. Ayrıca, daire fiyatından yüzde 20 oranında indirim uygulanıyor. 

Proje nerede inşa ediliyor?

İstanbul’un Avrupa Yakası’nda inşa edilen proje, TEM Otoyolunun yakınına konumlandırılıyor. Proje; Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne, Basın Ekspres Yolu’na ve Atatürk Havalimanı’na yakın mesafelerde konumlandırılıyor. Ayrıca, proje, Türk Telekom Arena Stadı’nı, İstanbul Park’ı ve Forum İstanbul AVM’yi çevresine alıyor.

İstanbul Teknik ve Bilgi üniversitelerine kolay ulaşım imkânı sunan proje, Acıbadem ve Medipol Mega Üniversitesi hastanelerine de yakın bir konumda bulunuyor.