Kategoriler
Proje Haberleri

Tema Edirne Evleri satışa çıktı!

Tema Edirme Evleri, BLT İnşaat ve Özkına İnşaat firmalarının ortaklığı ile kurulan İkrapars A.Ş tarafından yükseltilmektedir. Edirme merkez satılık daire türlerinin en büyüklerinden olan bu konutlar, brüt 165 (3 + 1) ve 111 (2 + 1) metrekare ölçülerindedir. Ayrıca doğalgaz kombileri bulunan dairelerde ebeveyn banyosu vardır. Site alanı içerisinde ise basketbol sahası, voleybol sahası ve futbol sahası bulunmaktadır. Projenin, daire sahiplerine sunduğu diğer önemli imkanlar arasında tenis sahası, yürüyüş alanı, 110 araç kapasiteli kapalı otopark, sauna, fitness salonu ve yüzme havuzu da mevcut olmaktadır.

2 + 1 ve 3 + 1 odalı daire seçeneklerine sahip olan projenin konumu da öne çıkmaktadır. İkrapars A.Ş, projenin hayata geçeceği bölgeyi seçerken pek çok detayı göz önüne almıştır. Dolayısıyla ulaşım imkanlarının gelişmiş olduğu, pek çok önemli yerin yakın mesafede olduğu bir alan tercih edilmiştir. Bununla birlikte, konutların yükseldiği bölgenin deprem riskine karşı sağlam olduğu bilinmektedir.

Tema Edirne Evleri nerede yükselmektedir?

Bu evler, konum dolayısıyla Edirne Merkez satılık daire türleri arasında yer alır. Şehrin merkezinden geçmekte olan Avrupa Otoyolu’nun yakınındaki Bahriye Üçok Caddesi’nde yükselen bu konutlara en yakın yerler şunlardır:

  • Serhat İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi
  • Emel – Özgür Subaşıay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi
  • Edirne Serhat Aile Sağlığı Merkezi
  • Fatih Aile Sağlığı Merkezi
  • Carrefour, Migros, A 101 ve BİM şubeleri

Satılık daire fiyatları ne kadardır?

Tema Edirne Evleri satılık daire opsiyonları krediye uygun olmaktadır. Takas yöntemiyle alınmaları da mümkün olan dairelerin fiyatları genel olarak şöyledir:

  • 2 + 1 Odalı daireler: 700.000 TL
  • 3 + 1 Odalı daireler: 935.000 TL

Daha detaylı bilgi almak için 0541 459 77 75 numarasını arayabilirsiniz.

Ayrıca güncel proje haberlerine ulaşmak için ise buraya tıklayabilirsiniz.