Kategoriler
Proje Haberleri

Tema İstanbul 2 ön talep aşamasında

Tema İstanbul 2 projesi yeni etap ön talep aşamasında sizleri bekliyor. Projenin konumu İstanbul’un Küçükçekmece İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Artaş İnşaat, Mesa Mesken Sanayii A.Ş ve Kantur Akdaş Adi iş ortaklığı ile hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 1 artı 1’den 4 artı 1’e kadar daire ve villa seçenekleri yer almaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Artaş İnşaat, Mesa Mesken Sanayii A.Ş ve Kantur Akdaş Adi iş ortaklığı ile hayata geçirilen proje ön talep toplama aşamasındadır. 1,5 milyon metrekarelik arsa alanına sahiptir. Site içerisinde 1 artı 1’den 4 artı 1’e kadar daire ve villa seçenekleri yer almaktadır. Projenin yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmıştır. Ayrıca proje deprem yönetmeliğine ve yalıtım yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Ayrıca pek çok sosyal donatılarıyla lüks bir yaşam alanı sunmaktadır.

Tema İstanbul 2 konumu ve fiyatları hakkında

Konut projesi İstanbul’un Küçükçekmece İlçesi Atakent Mahallesi’nde bulunmaktadır. Tema İstanbul projesinin hemen yanında yükselmektedir. Tema İstanbul 2 projesi ön talep aşamasındadır. Bu sebeple ödeme koşulları henüz belli değildir. Yeni projenin detayları önümüzdeki günlerde belli olacaktır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 212 970 00 00 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version