Kategoriler
Proje Haberleri

Tema İstanbul Bahçe nerede yükseliyor?

İstanbul’un Küçükçekmece ilçesine bağlı Atakent’te, Artaş İnşaat, Mesa, Öztaş ve Kantur-Akdaş Ortak Girişim Grubu imzasıyla hayata geçirilen Tema İstanbul Bahçe konut projesi, toplam 363 adet konuttan meydana geliyor.

Projede 1+1 tipte, 2+1 tipte, 3+1 tipte ve 4+1 tipte konutlar bulunuyor. Projedeki konutların büyüklükleri, 79 metrekare ila 216 metrekare arasında değişiyor.

Konut projesinin Temmuz 2019 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

Tema İstanbul Bahçe konut projesi fiyat bilgisi

Konut projesindeki 1+1 tipteki daireler 534 bin TL ila 593 bin TL arasında, 2+1 tipteki daireler 781 bin TL ila 1 milyon 80 bin TL arasında, 3+1 tipteki daireler 1 milyon 177 bin TL’den başlayan fiyatlarla ve 4+1 tipteki daireler ise 1 milyon 868 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Konut projesinde yüzde 50 peşinat vererek Garanti Bankası’ndan 60 ayda yüzde 1,15 faiz oranıyla kredi kullanabilmek mümkün. Konut projesinin yarısı satıldı.

Tema İstanbul Bahçe konut projesi sosyal donatı özellikleri

Konut projesinde açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, fitness merkezi, güvenlik, kameralı güvenlik, basketbol sahası, voleybol sahası, tenis kortu, açık otopark, kapalı otopark, merkezi uydu sistemi, süs havuzu ve güneşlenme terası gibi çok sayıda sosyal donatı özelliği bulunuyor.

Su depolu, hidroforlu ve asansörlü olan konut projesi, ankastre beyaz eşyalarla donatıldı. Merkezi ısıtma sisteminin tercih edildiği konut projesinde, dairelerde ısı pay ölçer de bulunuyor. Ebeveyn banyolu olan konut projesinde, teras ve balkon da mevcut.

Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun olarak inşa edilen konut projesinde, yapı denetimi ve zemin etüdü de yapıldı. Bahçeşehir Koleji’nin yeni bir kampüsü de proje alanında yer alacak.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Tema İstanbul Bahçe konut projesi, Tem Otoyolu, Güney Yan Yol Üzeri Atakent Küçükçekmece/İstanbul adresinde yer alıyor.

Konut projesi ile ilgili bilgilere 0212 970 00 00 numaralı telefondan ulaşılabiliyor.