Kategoriler
Emlak Haberleri Kampanyalar Manşet

Temaşehir Konya yüzde 5 peşinat ile satışta

Temaşehir Konya projesi Torkam İnşaat imzasıyla Meram’da hayat buluyor. Geçtiğimiz günlerde Emlak Konut GYO güvencesi altında başlayan indirim kampanyalarına dahil olan bir diğer isim olan proje; sizleri yüzde 5 peşinat ile ev sahibi etmeye hazır.

Temaşehir Konya proje özellikleri

Lokasyon bölgesi olan Meram’ın seçildiği konut projesinde, toplamda 728 konut ve 152 dükkan hayata geçirildi. Daire seçenekleri arasından 2+1, 3+, 4+1, 5+1 ve 6+1’ler yeni alıcıları için hazır durumda. Daire boyutlarının 130 metrekareden açıldığı Temaşehir Konya üzerindeki en yüksek metrekare değeri 370 olarak belirlenmiştir.

30 bin metrekarelik arsa üzerinde gerçekleştirilen konut projesi, “Bir düşün gerçek olsun” sloganıyla yola çıkıyor. Dünyaca tanınan ünlü markaların, Türk markalar ile buluştuğu 42. Cadde üzerinde popülaritesini devam ettiren Temaşehir Konya, bulunduğu ili prestij sahibi yapacak. Ayrıca mimari tasarımında Yüksek Mimar Uğur Özgüven ve başarılı ekibinin imzası bulunmaktadır.

Modern şehircilik uslübunun öne çıktığı konutlarınız cadde dükkanları, mağaza ve restoranlar üzerinde yer almakta. Ayrıca cami, park, gençlik ve kültür merkezleriyle 7’den 70’i düşünen proje kendi mevkisinde en başarılı proje olmaya adaydır.

Site iç özellikleri arasında çalışan ebeveynleri sevindiren kreşler ailenizdeki sorumlulukları deneyimli ellerle paylaşıyor. Kafe, restoran gibi çevresinde bolca donatılmış sosyal alanlar, ayrıcalıklı olarak eşiniz ve dostunuzla güzel vakitler geçirmenizi sağlamakta. Proje kapsamında gerçekleştirilen okul sayesinde küçük çocuklar daima gözetim altında tutulacak ve güvenli alandan dışarıya çıkmak zorunda kalmayacaktır. Kameralı güvenlik sisteminin son derece aktif olduğu site içi ve çevresinde, aynı zamanda güvenlik personeli hizmetinden yarar sağlıyorsunuz. Yürüyüş yollarının etrafında yer alan süs havuzları ile hem iç dünyanızı dinleyecek hem de aktiviteden kaçınmayacaksınız.

Kapalı otoparkın bulunduğu iç mekanda kimse komşusuyla araç sorunu yaşamak zorunda değil. Bina iç özelliklerinde bulunan su deposu, hidrofor, jeneratör ve asansör, komşuluk ilişkilerine ayrıca olumluluk sağlıyor.

Projede yer alan daire fiyatları

Temaşehir Konya projesinde yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış; deprem ve yalıtım yönetmeliğine uyum sağlanmıştır. Konutların merkezi ısıtmadan yarar sağladığı ve ısı pay ölçer sistemine sahip olduğu biliniyor. En düşük fiyatın 590 bin TL’den başladığı ve bu fiyat bedeli yakın zamanda Emlak Konut GYO güvencesi altında gerçekleştirilen kampanyada indirime girmiştir. Satış fiyatının yüzde 10 indirime girdiği konutlar üzerinden ev sahibi olmak için yüzde 5 peşinatı önden ödemelisiniz. Geriye kalan ödemelerin 3.yıldan sonra başladığı kampanyada ev sahibi olmak için elinizi hızlı tutmanız tavsiye ediliyor.

Detaylı bilgi için:  0332 322 75 75