Kategoriler
Proje Haberleri

Tempo City Kağıthane’de bir yıl ödemesiz

İstanbul’un Kağıthane ilçesinde Tempo City Kağıthane projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje Sur Yapı firmasının güvencesiyle yaşama kazandırılıyor. Çalışmalarına tüm hızıyla devam edilen projenin bu yıl içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Modern mimarisi ile dikkat çeken proje bulunduğu bölgede adından söz ettirmeyi başarıyor. Bahsi geçen proje bünyesinde dairelerin yanı sıra dükkanlar da barındırıyor. Böylelikle söz konusu olan proje bölgedeki daire ihtiyacının yanı sıra dükkan ihtiyacına da yanıt verecek şekilde inşa ediliyor. Tempo City Kağıthane projesi bünyesinde 217 adet konut barındıracak şekilde inşa ediliyor. Proje 15 katlı olarak tasarlandı.

Projede yer alan konutların ödeme planı nedir?

Projede yer alan konutlar için yüzde 20 indirim fırsatı sunuluyor.  Tempo City Kağıthane projesinde ilk bir yıl ödeme olmaksızın kredi kullanmak mümkün. Söz konusu kredi 180 ay vadelendirme fırsatını 0,64 faiz oranı ile alıcılara sunmakta.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Tempo City Kağıthane projesinde bulunan konutlar üç daire tipinden meydana geliyor. Söz konusu olan projedeki konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre düzenlenmiş durumda. Projede bulunan konutlar 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak inşa ediliyor. Konutların büyüklükleri ise 70 metrekare ile 173 metrekare arasında bulunuyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Proje kapsamında inşa edilmekte olan konutların fiyatları daire tipleri ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Tempo City Kağıthane projesinde bulunan konutların fiyatları 830 bin TL’den başlıyor. Bahsi geçen projedeki en yüksek konut fiyatı ise 1 milyon 836 bin TL olarak belirlendi.

Bahsi geçen konutların 2020 yılı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.