Kategoriler
Proje Haberleri

Teos Life Residence Lansman Fiyatlarıyla Satışta

Teos Yapı kalitesi ile Seferihisar konut projesi hayat bulmaktadır. Teos Life Residence konut projesi İzmir İli, Seferihisar İlçesi, Çolak İbrahim Bey Mahallesinde inşa edilmektedir. Proje henüz yeni başlanmakta olup, daire satışları lansmana özel fiyatlarla devam etmektedir.

İzmir’in yeni gözdesi Seferihisar’da hayata geçirilen proje, Çolak İbrahim Bey Mahallesinde yükselmektedir. İzmir konut projesinin bütün detaylarını haberimizden okuyabilirsiniz. Projede yer alan daire tipleri nelerdir? Daire boyutları ne kadardır? Konut fiyatları nedir? Proje özelliklerine dair bütün bu soruların yanıtını haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Proje özellikleri nelerdir?

Konut projesi Seferihisar İlçesi, Çolak İbrahim Bey Mahallesinde yer alan proje alanı üzerinde inşa edilmektedir. Proje 5 konut bloğundan meydana gelmektedir. Aynı zamanda toplam 44 adet daireden oluşmaktadır. Teos Life Residence konut projesi kapsamındaki daireler ankastre set, vestiyer, klima, duvar kağıdı, diyafon gibi özelliklere sahiptir. Bunun yanı sıra projenin yer aldığı site içerisinde fitness, yüzme havuzu, sauna, hamam, sinema gibi sosyal alanlar da yer almaktadır.

Konut projesinde 2 tip daire seçeneğine yer verilmiştir. Bu daireler 1+1 ve 3+1 tip olarak tasarlanmıştır. Dairelerin büyüklükleri ise brüt 105 metrekare ile 125 metrekare arasında değişmektedir.

Teos Life Residence konut fiyatları ne kadar?

İzmir Seferihisar konut projesinde yer alan konutların fiyatları daire tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden dairelerin fiyatları 850 bin TL’den başlayarak 920 bin TL’ye kadar yükselmektedir.

Proje nerede bulunuyor?

Teos Life Residence konut projesi İzmir Seferihisar’da yer almaktadır. Aynı zamanda proje konumu itibariyle pek çok ulaşım noktasına, şehir merkezine, markete, sağlık kuruluşlarına ve daha birçok noktaya yakın mesafede yer almaktadır.

Proje ile ilgili daha detaylı bilgi almak için “0232 238 0 600” numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız