Kategoriler
Proje Haberleri

Tepe Aslanbey Gold alıcılara tanıtıldı

Kahramanmaraş İli, Dulkadiroğlu İlçesi, Ballıca Mahallesi’nde konut projesi hayata geçirilmektedir. Söz konusu proje Mapaş İnşaat firması tarafından inşa edilmektedir. Tepe Aslanbey Gold konut projesinde daireler lansmana özel fiyatlarla satışa sunulmaktadır. Proje henüz tanıtım aşamasında olup dairelerin hakkında henüz detaylı bir bilgi bulunamamaktadır. Projede yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikler neler?

Dulkadiroğlu konut projesi Ballıca Mahallesi’nde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmiştir. Proje bir konut projesi olup 4 bloktan meydana gelmektedir. Konut projesi zengin sosyal olanakları ve konforlu yaşam alanları ile dikkat çekmektedir. Proje henüz tanıtım aşamasında olup dairelerin özellikleri çok yakında belirtilecektir.

Tepe Aslanbey Gold konut projesi alıcılara tanıtım aşamasında olup, tek tip daire seçenekleri yer almaktadır. Bu daireler 3+1 konseptindedir. Daireler aynı zamanda brüt 160 metrekare alana sahip olarak tasarlanmıştır.

Tepe Aslanbey Gold daire fiyatları ne kadar?

Kahramanmaraş konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları dairenin bulunduğu kata ve cepheye göre değişiklik gösterebilmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden;

Brüt 160 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip daireler 350 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Aynı zamanda daire satışlarında uygun fiyat ve cazip fırsatlardan yararlanabilirsiniz.

Proje nerede yer alıyor?

Konut projesi Dulkadiroğlu Ballıca Mahallesinde konumlandırılmıştır. Ayrıca proje günlük yaşamda ihtiyaç duyulan bütün noktalara yakın mesafede yer almaktadır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0507 934 02 29 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…