Kategoriler
Proje Haberleri

Tepe Life Çerkezköy projesinde normal daireler ve villalar bulunuyor

Tepe Life Çerkezköy konutları toplamda 5 villadan ve 78 daireden meydana gelir. Şelale Yapı’nın imzasını taşıyan bu daireler akıllı ev sistemine uyumludur. Ayrıca tüm daire seçenekleri için jeneratör altyapısı, fiber internet altyapısı ve uydu donanımı ortak özelliklerdendir. Satışa çıkmış olan daireler, büyüklüklerine göre şöyle olmaktadır:

A – Villa seçenekleri

  • Brüt 586 metrekare – Net 240 metrekare (4 + 2 oda ve 3 banyo)

B – Normal daire seçenekleri

  • Brüt 215 metrekare – Net 153 metrekare (3 + 1 oda ve 2 banyo)
  • Brüt 200 metrekare – Net 150 metrekare (2 + 1 oda ve 2 banyo)

Bu dairelerin inşası için, en son yayımlanan deprem yönetmeliği esas alınmıştır. Yaklaşık olarak 8 bin metrekarelik peyzaj alanına sahip olan daireler voleybol sahası, basketbol sahası ve yüzme havuzu gibi imkanlara da sahiptir. Ayrıca villalar 565 metrekarelik özel yeşil alana sahip olmaktadır.

Bu konutların lokasyonu neresidir?

Şelale Yapı kalitesi ile hayata geçen bu proje, Tekirdağ – Çerkezköy’de yer alan Cumhuriyet Mahallesi üzerindedir.  Etrafı yeşil alanlarla çevrili olan site, Özel Çerkezköy Tomurcuk Anaokulu’nun karşısındadır. Tekirdağ’ın İstanbul sınırındaki bu lokasyon, Tekirdağ – İstanbul Yolu’nun hemen yan tarafındadır. Bununla birlikte Çerkezköy Tepe İlkokulu ve Ortakulu da aynı bölgededir.

Tepe Life Çerkezköy satılık daire fiyatları ne kadardır?

Tepe Life Çerkezköy satılık daire fiyatları her bütçeye uygundur. Çünkü proje kapsamında birbirinden farklı daireler yer alır. 2 + 1 Odaya sahip olan daireler yaklaşık 485 bin TL – 525 bin TL değerindedir. 3 + 1 Odaya sahip daireler yaklaşık 585 bin TL – 625 bin TL değerinde olurken 4 + 2 villa seçenekleri 1 milyon 900 bin TL’dir. Proje hakkındaki tüm detayları öğrenmek için 0 533 624 32 36 numarasına ulaşılmalıdır.