Kategoriler
Proje Haberleri

Tepe Life Evleri fiyat

İstanbul ilinin Eyüp ilçesinde Tepe Life Evleri projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje Emre Yapı yapımcı firmasının imzası ile yaşama kazandırılıyor. Alibeyköy mevkiinde inşa edilmekte olan Tepe Life Evleri projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

İki bloktan meydana gelen Tepe Life Evleri projesinde, modern mimarisi ile dikkat çeken bloklar on ikişer katlı olarak tasarlandı. Proje, bünyesinde 32 konut barındıracak şekilde inşa ediliyor.

Tepe Life Evleri projesinde daire özellikleri neler?

Çalışmaların tüm hızıyla devam ettiği Tepe Life Evleri projesinde, alıcılar için tek tipte konutlar yer alıyor. Projede bulunan konutların tümü 2+1 olarak inşa edilmekte. Tepe Life Evleri projesindeki dairelerin büyüklükleri ise yine tek tip olarak belirlendi. Projede yer alan konutlar 96 metrekare olarak alıcılarına sunuluyor.

Tepe Life Evleri projesinde daire fiyatları ne kadar?

Projede yer alan 2+1 tipteki konutlar, 475 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda. Tepe Life Evleri projesindeki konutların brüt metrekare fiyatı ise 4 bin 948 TL olarak belirlendi. Projede yer alan daireler ısı yalıtımlı olarak inşa ediliyor.

Tepe Life Evleri nerede?

Akşemsettin Mahallesi, Cengiztopel Caddesi, No:47/49 Alibeyköy’de konumlandırılmış olan Tepe Life Evleri projesi lokasyonu itibariyle alıcıların ilgisini görüyor. Levent, Maslak, Taksim ve köprüler gibi şehrin en önemli lokasyonlarına oldukça yakın bir konumda yükselen proje ulaşım açısından hayatınızı kolaylaştırıyor. Tepe Life Evleri projesi, Mecidiyeköy-Mahmutbey metro hattı ve yapımı devam etmekte olan Eminönü-Alibeyköy tramvay hattı projelerine yürüyüş mesafesinde bulunuyor.

Tepe Life Evleri projesindeki sosyal donatılar neler?

Site sakinleri için Tepe Life Evleri projesinde çocuk oyun alanları, kamelya ve yeşil alanlar, Türk hamamı, açık spor alanları, kapalı spor salonu, sauna gibi sosyal aktivite alanları bulunuyor.

Tepe Life Evleri projesi ne zaman teslim edilecek?

Projede yer alan konutların inşasının 2020 yılının Temmuz ayında tamamlanmasının ardından sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

Telefon: 0 212 427 57 57