Kategoriler
Proje Haberleri

Tepe Life Evleri satışları devam ediyor

İstanbul İli, Eyüp İlçesi, Akşemsettin Mahallesi’nde Tepe Life Evleri projesi hayata geçiriliyor. Eyüp konut projesi Emre Yapı firması tarafından hayata geçiriliyor. Eyüp, Alibeyköy mevkiinde inşa edilen konut projesinde daire satışları tüm hızıyla devam ediyor. Peki konut projesinde daire tipleri neler? Konut büyüklükleri ne kadar? Evlerin fiyatları ne kadar? Tüm bu soruların cevapları haberimizin devamında yer alıyor.

Projede daire özellikleri neler?

İki bloktan meydana gelen İstanbul konut projesinde, modern mimarisi ile dikkat çeken bloklar on ikişer katlı olarak tasarlanmıştır. Proje bünyesinde 32 adet konut barındıracak şekilde inşa ediliyor. Site sakinleri için Eyüp konut projesinde çocuk oyun alanları, kamelya ve yeşil alanlar mevcuttur. Ayrıca Türk hamamı, açık spor alanları, kapalı spor salonu, sauna gibi sosyal aktivite alanları bulunuyor. Bunların dışında projedeki daireler ısı yalıtımlıdır.

Daire satışlarının tüm hızıyla devam ettiği Eyüp konut projesinde tek tip daireler yer alıyor. Projede bulunan dairelerin tamamı 2+1 tipte projelendirildi. Dairelerin büyüklükleri ise yine tek tip olarak belirlendi. Projede yer alan daireler brüt 96 metrekare, net ise 85 metrekaredir.

Tepe Life Evleri fiyatları ne kadar?

Konutların fiyatları, dairelerin bulunduğu kata ve bulunduğu cepheye göre değişiklik göstermektedir.  Projede yer alan brüt 96 metrekare 2+1 tip daireler 550 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Daire fiyatları 750 bin TL’ye kadar yükseliyor.

Proje nerede yer alıyor?

Konut projesi Akşemsettin Mahallesi, Cengiztopel Caddesi, No: 47/49 Alibeyköy Eyüpsultan / İstanbul adresinde yer alıyor. Proje Levent, Maslak, Taksim ve köprüler gibi şehrin en önemli lokasyonlara oldukça yakın bir konumdadır. Ayrıca proje ulaşım açısından hayatınızı kolaylaştıracak bir konumda yer alıyor. Bunların yanı sıra proje Mecidiyeköy-Mahmutbey metro hattı ve yapımı devam etmekte olan Eminönü-Alibeyköy tramvay hattına yürüme mesafesindedir.

Proje ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0 212 427 57 57 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version