Kategoriler
Proje Haberleri

Tepe Life Kütahya sahiplerini bekliyor

Kütahya İli, Merkez İlçesi, Zafertepe Mahallesi’nde konut projesi hayata geçirilmiştir. Söz konusu proje Sarıkayalar Grup firması tarafından inşa edilmiştir. Tepe Life Kütahya konut projesinde inşaat çalışmaları tamamlanmak üzere olup daire satışları tüm hızıyla devam etmektedir. Projede yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje Özellikler Neler?

Kütahya konut projesi Zafertepe Mahallesi’nde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmiştir. Konut projesi 3 konut bloğundan meydana gelmektedir. Konut projesi pek çok noktaya yakın olması ile dikkat çekmektedir. Aynı zamanda proje kapsamındaki daire içleri vestiyer, giyinme odası, ebeveyn banyosu, gömme dolap, görüntülü diafon, ankastre set, spot aydınlatma gibi olanaklara sahiptir. Özel iç dizayna sahip ve yerden ısıtmalı dairelerde cadde üzeri cephe seçenekleri ve cam balkon olanağı bulunmaktadır.

Konut projesi kapsamında kapalı otopark, basketbol sahası, çocuk oyun parkı, güvenlik kamera sistemi gibi olanaklara da yer verilmiştir. Tepe Life Kütahya konut projesinde yaşam başlamak üzere olup tek tip daire seçenekleri yer almaktadır. Bu daire tipleri ise 3+1 tip konutlardan meydana gelmektedir. Ayrıca dairelerin büyüklükleri de brüt 153 metrekare ile 170 metrekare arasında değişmektedir. Projede ince işlerin yapımına devam edilmektedir.

Tepe Life Kütahya fiyatları ne kadar?

Kütahya konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları dairenin tipine, bulunduğu kata göre değişiklik gösterebilmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden;

3+1, brüt 153-170 metrekare arası büyüklüklere sahip daireler 473 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Ayrıca daire satın alımlarında pazarlık payı bulunmaktadır.

Tepe Life Kütahya nerede yer alıyor?

Konut projesi Kütahya Merkez, Zafertepe Mahallesinde konumlandırılmıştır. Proje aynı zamanda sağlık kurumları, eğitim kurumları, ulaşım noktaları gibi yerlere de yakın mesafededir.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0544 202 56 85 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…

Exit mobile version