Kategoriler
Proje Haberleri

Tepe Park Residence Kocaeli satışları devam ediyor

Tepe Park Residence Kocaeli projesi farklı yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Kocaeli İzmit’te bulunan proje Tepe Gayrimenkul tarafından hayata geçirilmiştir. Proje 150 adet 1 artı 0 ve 10 adet 1 artı 1 daireden oluşmaktadır. Ayrıca 10 adet iş yeri bulunmaktadır. Yapımına Nisan 2020’de başlanılan projenin bitiş tarihi Temmuz 2021’dir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin İç ve Dış Yapısı Hakkında

Söz konusu proje, 150 adet 1 artı 0 ve 10 adet 1 artı 1 daireden oluşmaktadır. 1 artı 0 dairelerin büyüklüğü brüt 35 metrekaredir. 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü ise brüt 50 metrekaredir. Ayrıca dairelerin hepsi eşyalıdır. Dış özelliklerine bakacak olursak; ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı garaj ve otopark bulunmaktadır. Bunun yanı sıra 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Ayrıca kapalı yüzme havuzu bulunmaktadır. İç özellikleri ise; yangın alarmı ve görüntülü diafon sistemi bulunmaktadır. Daire içinde beyaz eşya, bulaşık ve çamaşır makinesi, buzdolabı, duşakabin, mobilya ve vestiyer bulunmaktadır. Bunun yanı sıra seramik zemin uygulanmaktadır.

Tepe Park Residence Kocaeli konumu hakkında

Tepe Park Residence Kocaeli projesi doğa manzaralıdır. Proje, Kocaeli İzmit’te Kabaoğlu Mahallesi’nde bulunmaktadır. Muhitte cami, eczane, hastane, market, spor salonu ve üniversite bulunmaktadır. Ulaşım olarak ise; anayola yakın olup dolmuş ve otobüs gibi taşıtları kullanabilirsiniz.

Tepe Park Residence Kocaeli fiyatları ne kadardır?

Söz konusu projenin yapımına Nisan 2020’de başlanılmış olup bitiş tarihi Temmuz 2021’dir. Ayrıca büyüklüğü brüt 50 metrekare olan 1 artı 1 dairelerin satışı bitmiştir. Projede satışta olan büyüklüğü brüt 35 metrekarelik 1 arı 0 dairelerin fiyatı 225.000 TL’den başlayan fiyatlarla devam etmektedir. Ayrıca satın alınan daire için peşinat ödemesi ile inşaat bitine kadar vade farkı olamadan net satış fiyatı üzerinden eşit aralıklarla eşit biçim taksitlendirme seçeneği bulunmaktadır.

Ayrıca bütün daireler eşyalı olup kiralama avantajı bulunmaktadır. 2021 Eylül ayı için kira beklentisi 1400 TL ile 1500 TL arasındadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (532) 669 51 41 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…