Kategoriler
Proje Haberleri

Tepeşehir Konutları 3 nerede

Ordu ilinin Fatsa ilçesinde Tepeşehir Konutları 3 projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje Serdarlar İnşaat imzası ile inşa ediliyor. Teslimlerine birkaç ay kalan projede kaba inşaat tamamlandı ve çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Tek bir konut bloktan meydana gelen proje, yüksek mimarisi ile dikkat çekiyor. Projede yer alan konutlar on yedi katta yükseliyor. Tepeşehir Konutları 3 projesi bünyesinde 51 konuta yer verecek şekilde tasarlanmış durumda.

Projede yer alan konutlar nerede yükseliyor?

Ordu’nun sevilen ilçelerinden Fatsa’da inşa edilmekte olan proje, Dumlupınar Mahallesi’nde konumlandırılmış durumda.

Projede bulunan dairelerin özellikleri neler?

Projede yer alan konutlar tek bir daire tipinden ve tek bir plandan meydana geliyor. Bahsi geçen konutların tümü 3+1 daire tipinde tasarlanmış durumda. Projede yer alan 3+1 dairelerin büyüklükleri ise 150 metrekare olarak alıcılarına sunuluyor.

Öncelikle modern mimarisi ile dikkat çeken proje, ısı yalıtımlı olarak hayata geçiriliyor. Alıcılarına huzurlu ve konforlu bir yaşamın kapılarını aralayan Tepeşehir Konutları 3 projesindeki konutların tümü deprem yönetmeliğine uygun olarak inşa ediliyor.

Donatılardan bahsedecek olursak, site sakinleri için çocuk oyun parkı, kapalı havuz ve kamelya gibi sosyal aktivite alanları yer alıyor. Ayrıca site içerisinde kapalı otopark hizmeti de mevcut. Projedeki asansör insan ve yük olarak hayata geçiriliyor.

Tepeşehir Konutları 3 projesindeki dairelerin fiyatları ne kadar?

Tepeşehir Konutları 3 projesinde yer alan 3+1 konutlar 250 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Projede 51 konuttan satılık olarak yalnızca 20 konut kaldı.

Projede yer alan konutların çalışmalarının 2019 yılının Temmuz ayında tamamlanması ve ardından da sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor. Eğer bahsi geçen konutlar ile ilgili bilgi almak veya proje ile ilgili sormak istediğiniz bir konu varsa numaralı telefon hattını arayabilir ve ardından da bilgi alabilirsiniz.