Kategoriler
Proje Haberleri

Teras Evler 3 nerede

Teras Evler 3 projesi Emre Yapı imzası ile hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje İstanbul ilinin Eyüp ilçesinde inşa ediliyor. Birleşik iki bloktan meydana gelen Teras Evler 3 projesi Alibeyköy mevkiinde yaşama kazandırılıyor.

Modern mimarisi ile dikkat çeken projede satışlar tüm hzııyla devam ediyor. Projede yer alan konutlar on üç katlı bloklarda yer alıyor. Teras Evler 3 projesi bünyesinde 42 konut barındıracak şekilde tasarlandı.

Teras Evler 3 projesi nerede yükseliyor?

İstanbul ilinin Eyüp ilçesinde yaşama kazandırılmakta olan Teras Evler 3 projesi Akşemsettin Mahallesi Cengiztopel Caddesi’nde inşa ediliyor. Lokasyonu itibariyle alıcıların ilgisini çeken proje No:47/49’da yaşama kazandırılıyor.

Teras Evler 3 projesi daire özellikleri neler?

Emre Yapı tarafından inşa edilmekte olan Teras Evler 3 projesi, yaşama kazandıracağı konutlarda proje kapsamında tek tip üzerinden ilerliyor. Projede yer alan konutların tümü 2+1 olarak tasarlandı. Teras Evler 3 projesinde yer alan 2+1 konutların büyüklükleri ise 96 metrekare olarak belirlendi.

Teras Evler 3 projesi daire fiyatları ne kadar?

Teras Evler 3 projesinde yer alan 2+1 tipteki daireler 400 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda. Projede satışlar tüm hızıyla devam ediyor.

Teras Evler 3 projesi sosyal alanları neler?

Site sakinleri için oluşturduğu sosyal alanları ile dikkat çeken Teras Evler 3 projesi bünyesinde oyun parkı, spor alanları gibi donatılara yer veriyor. Ayrıca Teras Evler 3 projesinde açık ve kapalı otopark da mevcut.

Teras Evler 3 projesi ne zaman teslim edilecek?

Teras Evler 3 projesinde yer alan dairelerin, 2020 yılının Şubat ayında inşasının tamamlanması ve ardından da alıcı ve yatırımcılarına teslim edilmesi planlanıyor.

Telefon: 0 212 427 57 57