Kategoriler
Proje Haberleri

Terra Eva Evleri nehrin içerisinde yaşam sunuyor

Terra Eva Evleri Ege Bölgesinin en özel projeleri arasında yer alıp, içerisinde doğal nehir akmaktadır. Muğla’nın Ula İlçesinde yer alan proje Doğam İnşaat tarafından hayata geçirilmiştir. Aynı zamanda doğanın tam ortasında yer alan bu proje müstakil evlerden oluşmaktadır. Proje tamamlanmış olup oturuma hazır bir vaziyettedir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında bilgilenmek için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Doğanın tam ortasında, huzur ve lüksün bir arada olduğu proje, Akyaka Mahallesi üzerindeki 737 metrekarelik arsa alanı içerisinde inşa edilmiştir. Proje kapsamında 33 metrekarelik müstakil havuz bulunmaktadır. Aynı zamanda 62 metrekare alana sahip 3 araçlık özel otopark alanı, 17 metrekarelik kapalı çardak yer almaktadır. Bunların yanı sıra 280 metrekarelik yeşil alana sahiptir. Projede peyzaj mimarı tarafından çeşitlendirilen 300’den fazla bitki bulunmaktadır. Ayrıca yeşil alan otomatik sulama sistemi ile donatılmış olup 10 ton hacminde sulama deposu mevcuttur.

Terra Eva Evleri projesi kapsamında bina içleri ankastre set, doğal ahşap tavan, yerden ısıtma sistemi, comfort cam, jakuzi, gömme dolap, teras gibi özelliklere sahiptir. Muğla Ula konut projesinde 4+1 tip müstakil evlere yer verilmiştir. Aynı zamanda evler 242 metrekare brüt alana sahiptir.

Terra Eva Evleri konumu ve fiyatları hakkında

Terra Eva Evleri konut projesi, Gökova Körfezinde Esentepe mevkiinde yer almaktadır. Aynı zamanda alışveriş merkezi, market, semt pazarı, park noktalara yakın mesafededir. Şehir merkezi ve toplu ulaşım noktalarına da oldukça yakındır.

Ayrıca proje kapsamında yer alan 242 metrekare brüt alana sahip 4+1 tip müstakil evler 2 milyon 450 bin TL’den satışa sunulmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0533 750 08 93 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…