Kategoriler
Proje Haberleri

Terra Green Villaları satışları devam ediyor

Terra Green Villaları lüks yapısı ve ferah yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Ankara’nın Gölbaşı İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Adn İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Sitede 9,350 metrekarelik arsa üzerine inşa edilen 10 adet villa bulunmaktadır. Bu villalar 8 artı 1 konut tipine sahiptir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Sitede 9,350 metrekarelik arsa üzerine inşa edilen 10 adet villa bulunmaktadır. Bu villalar 8 artı 1 konut tipine sahiptir. Satışa sunulan 8 artı 1 villaların büyüklüğü brüt 480 metrekaredir. Ayrıca bu villaların net büyüklüğü ise 430 metrekare olmaktadır. Site içerisinde 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Ayrıca konutlarda görüntülü diafon sistemi bulunmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Ayrıca ortak kullanım çocuk oyun alanı bulunmaktadır. Merkezi sistemli su deposu ve hidrofor sistemi bulunmaktadır. Bunun yanı sıra tam beslemeli jeneratör sistemi mevcuttur. Yatak odalarında ebeveyn banyosu ve giyinme odası bulunmaktadır. Ayrıca Hilton özellikli banyo içerisinde duşakabin mevcuttur. Bunun yanı sıra laminat zemin, parke zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Beyaz eşya, gömme dolap, kiler, ankastre mutfak seti, set üstü ocak, spot aydınlatma, şömine ve vestiyer gibi birçok özelliğe sahiptir. Ayrıca çamaşır odası ile çamaşır kurutma makinesi bulunmaktadır. Konutlarda bahçe, çim ve otomatik sulama sistemi bulunmaktadır. Klima altyapısı ve fiber optik internet altyapısına sahiptir. Ayrıca merkezi uydu sistemi bulunmaktadır.

Terra Green Villaları konumu ve fiyatları hakkında

Terra Green Villaları projesi, Ankara’nın Gölbaşı İlçesi İncek Mahallesi’nde bulunmaktadır. Bu konutlarda şehrin yanı başında, şehrin karmaşasından uzak yepyeni bir yaşam sunmaktadır.
Projede bulunan, brüt 480 metrekare büyüklüğe sahip 8 artı 1 villaların fiyatı 18 milyon TL’den satışa sunulmuştur.
Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (533) 477 15 21 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…