Kategoriler
Proje Haberleri

Terrace Evleri Safranbolu satılık 3 + 1 daire fiyatları ne kadar?

Terrace Evleri Safranbolu projesi, Coşar Ar Grup – Yapı şirketinin son konut projelerindendir. Safranbolu’da yükselmesinden dolayı ilçenin adı ile anılan projede 2 + 1 ve 3 + 1 odalı daireler bulunur. Projeyi meydana getiren 20 dairenin 15 tanesi 2 + 1 odalı olurken 5 tanesi 3 + 1 odalıdır. Dolayısıyla 3 + 1 türündeki daireler çok az sayıdadır. Projenin en geniş ve güzel daireleri olan 3 + 1’ler brüt 147 metrekare büyüklüğündedir. Net olarak ise bu daireler 130 metrekare ölçüsündedir. Ayrıca ebeveyn banyosu, çamaşır odası, geniş balkon, kaliteli mutfak dolapları ve PVC doğrama ürünleri konut detaylarından bazılarıdır.

Projenin tek bloğu, deprem ve yalıtım yönetmeliklerine uygun olarak inşa edilmiştir. Bununla birlikte dairelerin konumu oldukça merkezidir. İlçenin pek çok yerine kısa sürede ulaşmak mümkündür. Safranbolu Kent Ormanı yakınlarında bulunması dolayısıyla proje alanı temiz bir havaya sahiptir. Ayrıca bu arazinin bir diğer tarafında İncekaya Orman İçi Mesire Alanı mevcuttur. Havası temiz ve doğallığı korunmuş bir ortamda ev sahibi olmak isteyenler için bu konutlar oldukça uygun görünmektedir.

Terrace Evleri Safranbolu ilçesinin ne tarafındadır?

Projenin hayata geçmiş olduğu bölge, ilçenin Tokatlı Köyü’ndeki İncekaya bölgesi olmaktadır. Rüzgar Parkı, Baltacıoğlu Camii, Tokatlı Köyü Merkez Camii, Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesi ve diğer çok sayıda konut buraya yakındır. Bununla birlikte market şubeleri ve otobüs duraklarına ulaşımın da kolay olduğu görülmektedir.

Satılık daire fiyatları ne kadar?

Terrace Evleri Safranbolu satılık daire fiyatları konut türüne göre değişmektedir. Oldukça geniş ve konforlu olan 3 + 1 daireler ise 570 bin TL fiyatla satışa sunulmuştur. Bununla birlikte krediye uygun olan bu daireler için takas uygulanamamaktadır. Ayrıntılı bilgiye ulaşmak için ise 0 532 545 78 08 numarası aranmalıdır.

Exit mobile version