Kategoriler
Proje Haberleri

Terrace Garden Silivri satışları başladı

Terrace Garden Silivri projesi ultra lüks yapısı ve ferah yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu İstanbul’un Silivri İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Tanrıtanır İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Daireler 2 artı 1 konut tipine sahiptir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Daireler 2 artı 1 konut tipine sahiptir. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 110 metrekare ile 114 metrekare olmaktadır. 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi bulunmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı garaj ve otopark alanı mevcuttur. Ayrıca hamam, sauna, kreş, çocuk oyun parkı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra asansör, kablo TV, su deposu ve uydu gibi birçok özellik yer almaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Konutlar pay ölçerli merkezi ısıtma sistemine sahiptir. Projedeki mutfaklar Amerikan mutfak modeline sahiptir. Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin, parke zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Gömme dolap, kiler, spot aydınlatma, şofben, termosifon ve vestiyer gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelliye uygun araç park yeri, asansör, banyo, geniş koridor, rampa, merdiven, park, priz ve tuvalet mevcuttur.

Terrace Garden Silivri konumu hakkında

Proje, İstanbul’un Silivri İlçesi Yeni Mahalle’de bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine yakın olup deniz, doğa, park & yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Civarda alışveriş merkezi, market, park, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Projenin konumu anayol ve caddeye yakın konumdadır. Dolmuş, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Terrace Garden Silivri fiyatları ne kadardır?

Terrace Garden Silivri projesinde krediye uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 114 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 575.000 TL ile 645.000 TL arasında değişmektedir. Ayrıca brüt 110 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 650.000 TL’den satışa sunulmuştur. Araç ve arsa takası değerlendirilmektedir.
Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (532) 312 37 13 telefon numarasını arayabilirsiniz.
Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version