Kategoriler
Proje Haberleri

Terrace Park Gaziantep – Şehitkamil’de yükseliyor!

Terrace Park Gaziantep konutları Kerem İnşaat kalitesi ile Şehitkamil ilçesinde yükselmektedir. Toplamda 2 ayrı blokta yer alan 51 dairenin hepsi 3 + 1 odaya sahiptir. Daire büyüklükleri ise yaklaşık olarak brüt 196 metrekare – net 155 metrekaredir. Ayrıca tüm daireler geniş balkona ve çift banyoya sahip olmaktadır. Bu 51 dairenin bulunduğu site alanı, profesyonelce tasarlanmış bir peyzaj düzenine sahiptir. Sitenin görünüşüne güzellik katan süs havuzu ile birlikte açık otopark alanları mevcuttur. Ayrıca bu konutlar 7 / 24 güvenlik tarafından korunmaktadır.

Kapıcı hizmeti, güvenlik kamerası donanımı, jeneratör ve su deposu, yürüyüş alanları ve çocuk parkı gibi detaylar da siteyi değerli hale getirmektedir. Yaklaşık olarak 5 bin metrekarelik bir arsada gerçekleşen proje, Gaziantep – Şehitkamil’in en güzel konut projelerindendir. Dairelerin konum özellikleri ise diğer gelişmiş detaylardan sadece birisi olmaktadır.

Terrace Park Gaziantep konutları nasıl bir konuma sahiptir?

Projenin hayata geçtiği Şehitkamil ilçesi, Gaziantep’in en nezih ve en kalabalık ilçesidir. Konutlar tam olarak Alpaslan Mahallesi’nin 15114. Sokak’ı üzerindedir. Ayrıca Gaziantep – Adıyaman Yolu ile Mareşal Fevzi Çakmak Bulvarı da konutlar ile aynı bölgede olmaktadır. Adana – Şanlıurfa Otoyolu ise proje alanının karşısında bulunur. Ayrıca Mahmut Deniz Anadolu Lisesi’ne yürüyerek ulaşmak sadece 5 – 10 dakika sürmektedir.

Satılık daire fiyatları ne kadardır?

Terrace Park Gaziantep satılık daire fiyatları yaklaşık olarak 800 bin TL’den başlamaktadır. Krediye uygun olan bu daireler Gaziantep’in en çok dikkat çeken konutları arasındadır. Dolayısıyla bir talep yoğunluğu söz konusudur. Yatırım ya da ikamet için bu güzel dairelere sahip olmak isteyenlerin acele etmesinde fayda vardır. Detaylı bilgi için ise aşağıdaki numaralardan herhangi birine ulaşmak gerekir:

  • 0 342 408 82 08
  • 0 532 056 90 90
Exit mobile version