Kategoriler
Proje Haberleri

Terrace Yahşi Bodrum teslime hazır

Muğla İli, Bodrum İlçesi, Çarşı Mahallesi’nde konut projesi hayata geçirilmiştir. Söz konusu proje Öryap İnşaat firması tarafından inşa edilmiş olup villa satışları devam etmektedir. Terrace Yahşi Bodrum konut projesi özellikleri neler? Projede villa tipleri neler? Villa büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikleri neler?

Butik villa projesi, bir tarafta Yahşi koyu, bir tarafta ağaçlarla çevrili olarak inşa edilmiştir. Proje toplam 3 adet butik müstakil villadan oluşmaktadır. Bodrum villa projesi modern ve şık mimarisi, geniş peyzaj alanları ve sosyal imkanlarıyla dikkat çekmektedir. Yahşi villa projesi kapsamındaki villa içleri yerden ısıtma sistemi, vrf iklimlendirmesi, ankastre mutfak, şömine gibi özelliklere sahiptir. Ayrıca akıllı ev sistemine sahip olan villalarda jeneratör, su deposu, teras gibi donatılar da mevcuttur. 4 cepheyi içine alan bahçe içerisinde özel açık havuz, özel 4 araçlık park alanı ve modern bahçe peyzajı yer almaktadır.

Terrace Yahşi Bodrum konut projesinde tek tip villa seçeneklerine yer verilmiştir. Bu villalar dubleks 4+2 tip seçeneklerden oluşmaktadır. Ayrıca villalar 600 metrekare büyüklüğündeki bahçe içerisinde yer almaktadır. Villaların büyüklükleri ise brüt 260 metrekare olarak tasarlanmıştır. Proje denize 2 dakikalık mesafede yer alıp, oldukça özel bir yaşam alanı sunmaktadır. Projede yaşam başlamıştır.

Terrace Yahşi Bodrum Villaları Fiyatları Ne Kadar?

Bodrum villa projesinde yer alan villalar krediye uygundur ve sizlere uygun ödeme seçenekleriyle satışa sunulmuştur. Bu kapsamda satışları devam eden;

260 metrekare brüt alana sahip 4+2 villalar 6 milyon 750 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Proje Nerede Yer Alıyor?

Bodrum villa projesi, Yahşi Koyunun yanı başında konumlandırılmıştır. Denize yalnızca 2 dakika uzaklıkta olan proje market, şehir merkezi, okul, hastane gibi noktalara da yürüme mesafesindedir.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0530 154 12 02 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız..

Exit mobile version