Kategoriler
Proje Haberleri

Terrace Yahyakaptan fiyat

Kocaeli iline bağlı bulunan İzmit ilçesinde Terrace Yahyakaptan projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje Kent Proje Yatırım ve Gayrimenkul A.Ş. firmasının imzası ile yaşama kazandırılıyor. Çalışmalarına tüm hızıyla devam edilen projenin bu yıl içerisinde tamamlanması planlanıyor. Söz konusu olan proje birbirinden bağımsız bloklardan meydana geliyor.

Modern mimarisi ile dikkat çeken proje bulunduğu bölgede adından söz ettirmeyi başarıyor. Bahsi geçen proje toplamda 5 bin 670 metrekarelik arsa alanında inşa ediliyor. Terrace Yahyakaptan projesi bünyesinde 88 adet konut barındıracak şekilde inşa ediliyor.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Terrace Yahyakaptan projesinde bulunan konutlar beş farklı daire tipinden meydana geliyor. Söz konusu olan projedeki konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişiklik gösterecek şekilde düzenlenmiş durumda. Projede bulunan konutlar 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 6+1 daire tiplerinden meydana geliyor. Konutların büyüklükleri ise 70 metrekare ile 280 metrekare arasında değişiyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Proje kapsamında inşa edilmekte olan konutların fiyatları daire tipleri ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Terrace Yahyakaptan projesinde bulunan 1+1 dairelerin fiyatları 269 bin TL’den başlıyor. Söz konusu olan projedeki 2+1 daireler ise 410 bin TL ile 439 bin TL arasında değişen fiyatlar ile satışa çıkarılmış durumda. Bahsi geçen projedeki 3+1 dairelerin fiyatları 529 bin TL’den başlıyor. Proje kapsamında inşa edilmekte olan 4+1 konutların fiyatları ise 699 bin TL’den başlıyor. Projede bulunan 6+1 konutlar da 1 milyon TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış vaziyette.

Projede yer alan konutlar nerede inşa ediliyor?

Terrace Yahyakaptan projesinde bulunan konutlar lokasyon itibariyle de ilgi görüyor. Söz konusu olan konutlar akarca Mahallesi, Yavuz Sultan Selim Caddesi’nde inşa ediliyor.

Bahsi geçen konutların 2019 yılının Aralık ayı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.

Telefon: 0262 225 20 20