Kategoriler
Proje Haberleri

Tevfik Gelenbe Evleri fiyat

Doğa Yapı imzası ile Tevfik Gelenbe Evleri projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje İstanbul’un Kadıköy ilçesinde inşa edilecek. Bu yaz teslimlerinin gerçekleşmesi planlanan Tevfik Gelenbe Evleri projesi kentsel dönüşüm projesi olarak yaşama kazandırılıyor.

Tevfik Gelenbe Evleri projesi daire özellikleri neler?

Tevfik Gelenbe Evleri projesi, bünyesinde bulundurduğu konutları iki farklı tipte hayata geçiriyor. Projede yer alan konutlar 1+1 daire tipi ile 2+1 daire tipinde inşa edilmekte. Tevfik Gelenbe Evleri projesinde yer alan 1+1 konutlar 54 metrekare olarak alıcılarına sunuluyor. Projede bulunan 2+1 konutlar ise 109 metrekare olarak tasarlandı.

Tevfik Gelenbe Evleri projesi daire fiyatları neler?

Projede brüt metrekare fiyatı 7 bin 799 metrekare olarak belirlendi. Bu bağlamda Tevfik Gelenbe Evleri projesinde yer alan 1+1 konutlar 450 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılıyor. Projede bulunan 2+1 konutlar ise 850 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunulmakta.

Tevfik Gelenbe Evleri projesi nerede?

İstanbul ilinin gözde ilçelerinden Kadıköy’de yaşama kazandırılmakta olan Tevfik Gelenbe Evleri projesi lokasyonu itibariyle dikkat çekiyor. Proje Tevfik Gelenme Sokak’ta konumlandırılmış durumda. Anadolu Yakası’nda yer alan Tevfik Gelenbe Evleri projesi caddeye ve toplu ulaşıma yakın oluşu ile alıcıların ilgisini görüyor.

Tevfik Gelenbe Evleri projesi donatıları neler?

Dört katlı modern mimarisi ile alıcılara konforlu bir yaşamın kapılarını aralayan Tevfik Gelenbe Evleri projesinde daireler balkonlu olarak tasarlandı. Konut sahipleri için kapalı otopark hizmeti bulunuyor.

Tevfik Gelenbe Evleri projesi ne zaman teslim edilecek?

Kentsel dönüşüm projesi olarak inşa edilmekte olan Tevfik Gelenbe Evleri projesinde çalışmalar tüm hızı ile devam ediyor. 2019 yılının Mayıs ayında ise çalışmaların tamamlanıp alıcılarına konutların teslim edilmesi planlanıyor.

Tevfik Gelenbe Evleri projesi iletişim bilgisi

Tevfik Gelenbe Evleri projesi ile ilgili tüm bilgilere 0530 183 22 27 numaralı telefon hattını arayarak ulaşabilirsiniz.