Kategoriler
Proje Haberleri

Tevfik Gelenbe Evleri hemen teslim

İstanbul şehrine bağlı bulunan Kadıköy ilçesinde Tevfik Gelenbe Evleri projesi hayata geçirildi. Bahsi geçen proje Doğa Yapı firmasının güvencesi ile inşa edildi. Söz konusu olan projede çalışmalar tamamlanmış durumda. Yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekleyen bu proje bu yönü ile bulunduğu bölgede adından söz ettiriyor. Bahsi geçen projedeki konutlar hemen teslim durumunda alıcılarını bekliyor.

Söz konusu olan proje kapsamında inşa edilmiş olan konutlar, beklemek istemeyen alıcıların ilgisini çekiyor. Böylelikle bahsi geçen konutlar zaman sıkıntısı olan alıcılar için de büyük kolaylık sağlıyor. Dört katlı olarak tasarlanan Tevfik Gelenbe Evleri projesinde satışlar tüm hızıyla devam ediyor.

Projede yer alan konutlar nerede yükseldi?

Lokasyon özellikleri ile de dikkat çeken proje ismini bulunduğu sokaktan alıyor. Tevfik Gelenbe Evleri projesi Tevfik Gelenbe Sokak’ta konumlandırılmış durumda.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Bahsi geçen projedeki konutlar iki farklı daire tipinden meydana geliyor. Söz konusu olan konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişiyor. Tevfik Gelenbe Evleri projesinde bulunan konutlar 1+1 ve 2+1 olarak yaşama kazandırılmış durumda. Bahsi geçen 1+1 konutlar 52,8 metrekare ile 60 metrekare olarak tasarlanmış durumda. Söz konusu olan projedeki 2+1 konutların büyüklükleri ise 109 metrekare olarak belirlendi.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Söz konusu olan proje kapsamında hayata geçirilmiş olan konutların fiyatları daire tipleri ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösterecek şekilde ücretlendirilmiş durumda. Tevfik Gelenbe Evleri projesinde bulunan 1+1 konutlar 480 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda. Bahsi geçen projedeki 2+1 daire tipindeki konutların fiyatları ise 850 bin TL’den başlıyor.

Konutların tümü hemen teslim durumunda.

Telefon: 0530 183 22 27