Kategoriler
Proje Haberleri

Teymur Royal Daireleri Satışa Sunuldu

Batman Çamlıtepe konut projesi Teymur Yapı İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesi Batman Merkez, Çamlıtepe Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Projede daire satışları ve inşaat çalışmaları bütün hızıyla devam etmektedir. Teymur Royal konut projesinde yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Daire fiyatları nedir? Bütün bu soruların cevabı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje Özellikleri Nelerdir?

Konut projesi Batman, Çamlıtepe Mahallesi’nde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Arsa üzerinde yükselen konut projesi iki konut bloğundan meydana gelmektedir. Konut blokları 5 katlı olacak şekilde tasarlanmıştır. Aynı zamanda proje kapsamında geniş peyzaj alanları, süs havuzu, yürüyüş yolları ve çocuk oyun parkı gibi imkanlar da yer almaktadır.

5 katlı bloklarda oluşan Teymur Royal konut projesinde tek tip daire seçeneklerine yer verilmektedir. Bu daireler 3+1 tip dairelerden oluşmaktadır. Dairelerin büyüklüğü brüt 155 metrekare ile 160 metrekare arasında değişmektedir. Ayrıca proje kapsamında daireler dışında ticari alanlarda mevcuttur.

Teymur Royal Daire Fiyatları Ne Kadar?

Batman konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, daire büyüklüğüne göre değişiklik göstermektedir. Ayrıca konut fiyatları bulunduğu cepheye ve kata göre de değişmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden dairelerin fiyatları 520 bin TL’den başlamaktadır.

Brüt 155 metrekare büyüklüğündeki 3+1 tip daireler 520 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

160 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip daireler 550 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Proje Nerede Yer Alıyor?

Batman konut projesi, Dünya Hastanesi arkasında yer almaktadır. Aynı zamanda Mehmet Uzun Parkı yanında ve Yaşarkemal Parkı’na yürüme mesafesinde konumlandırılmıştır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0506 746 87 72 ve 0488 214 80 68 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…