Kategoriler
Proje Haberleri

The Bo Viera Bodrum satışları devam ediyor

The Bo Viera Bodrum geniş odaları ve özellikleri ile sizlere sunulmaktadır. Konut projesi Muğla da hayata geçmektedir. Söz konusu proje Besa Grup tarafından hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu proje özellikleri ve konumu ile dikkat çekmektedir. Bodrum, Küçükbük’te hayata geçirilen bu projeyi detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış özellikleri hakkında

Bodrum, Küçükbük’te hayata geçen bu proje oldukça fazla dikkat çekmektedir. Bu proje 150 bin metrekare büyüklüğe sahip arazi alanı üzerine inşa edilmektedir. Proje kapsamında 234 rezidans ve 76 villa, 85 odalı olan otel ve 7 adet ticari alan barındırmaktadır. Sizler bu projeyi detaylı bir biçimde inceleyebilirsiniz. İlk etapta 54 adet 5+1 dublex, 49 adet 4+1 ve 5 adet 2+1 flat rezidans satışa sunulmaktadır.

İnşaat çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiği projenin 2023 yılı Haziran ayı gibi tamamlanarak teslim edilmesi planlanmaktadır. Bu evlerde yerden ısıtma dahil olmak üzere tüm detaylara özen gösterilmiştir. Bu binalara hava, kara ve deniz olmak üzere ulaşmak mümkündür. Ayrıca araziden çıkan taşlar evin dış yapısı için kullanılmaktadır. Site içerisinde açık yüzme havuzu bulunmaktadır. Aynı zamanda yazın sıcaklığını üzerinizden atacağınız plajı da mevcuttur. Deniz manzarası bulunan bu evin güneşlenme terası da mevcuttur. Evlerin içerisinde ekstradan ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Balkonu ve ekstradan verandası da mevcuttur. Bahçe oldukça geniş ve ferahtır. Kamera sistemi ile bu ev 7/24 güvenlik ile korunmaktadır.

The Bo Viera Bodrum konumu hakkında

Küçükbük’te yer alan bu projedeki evler şehir merkezine oldukça yakındır. Konumu dolayısı ile güneş alan bu evler oldukça ilgi çekmektedir. İhtiyaç duyulan herhangi bir duruma karşı konumu oldukça büyük bir avantaj sağlamaktadır. Bu şekilde konumu hakkında bilgi verilebilir.

The Bo Viera Bodrum fiyatları ne kadar?

Konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, dairelerin büyüklüğüne ve tipine göre değişmektedir. Ayrıca konutların fiyatları bulunduğu kata ve cepheye göre değişiklik göstermektedir. Bu kapsamda dairelerin fiyatları genel olarak 3 milyon 950 bin liradan başlamaktadır.

The Bo Viera Bodrum projesi hakkında daha fazla bilgi almak için  0 252 313 62 62 numaralı telefonu aramanız mümkündür.

Daha fazla güncel proje için tıklayınız…