Kategoriler
Proje Haberleri

The Bo Viera kişiye özel ödeme planı ile satışta

Besa Grup firması tarafından Muğla İli, Bodrum İlçesi’nde hayata geçirilen The Bo Viera projesinde satışlar tüm hızıyla devam ediyor. Projede yer alan daireler kişiye özel ödeme seçenekleri ile sahip olma fırsatı sunuluyor.

Proje özellikleri neler?

150 bin metrekare arsa alanı üzerine hayata geçirilen projede villa, rezidans ve ticari üniteler yer alıyor. Projede 234 rezidans, 76 villa yer alıyor. Proje içerisinde villa ve rezidansların dışında 7 adet ticari ünite ve 85 odalı otel de yer almaktadır.

The Bo Viera projesinde 2+1 , 3+1 , 4+1 , 5+1 olmak üzere dört farklı tipte villa ve rezidans daire seçeneklerine yer veriliyor.

The Bo Viera projesinde fiyatlar ne kadar?

İlk etabın satışlarının yüzde 95’i tamamlanan projede satışlar da tüm hızıyla devam ediyor. Projenin diğer etapların satışlarına ise başlanmış durumda.

Daire teslimlerine 2023 yılı içerisinde başlanması planlanan ve Besa Grup tarafından hayata geçirilen projede yer alan dairelerin fiyatları ise 3 milyon 950 bin TL’den başlıyor.

Projede villa ve rezidans sakinlerine özel plaj, açık yüzme havuzları, güvenlik, kameralı güvenlik, çocuk oyun alanları ve güneşlenme terası gibi sosyal alanlar yer alıyor. Projede ayrıca 24 saat güvenlik, teknik servis hizmeti, concierge hizmeti, fitness center, basketbol sahası, tenis kortları ve SPA merkezi de yer alıyor.

The Bo Viera nerede?

Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun olarak inşa edilen proje Göltürkbükü Mahallesi, Hebil Caddesi, 160. Sokak, 48483 Küçükbük, Bodrum / Muğla posta adresinde yer alıyor. Projenin satış ofisi ise yine aynı adreste yer almaktadır.

Proje Gündoğan’a 2 km, Türkbükü’ne 4 km, Yalıkavak’a 8 km, Torba’ya 15 km, Bitez’e 23 km, Bodrum Merkez’e 22 km ve havaalanına ise 40 km mesafede yer almaktadır.

Tel: 0 252 313 62 62

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version