Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

The Bo Viera yakında satışta

Besa Grup tarafından Muğla İli, Bodrum İlçesi’nde başlanacak olan The BO Viera projesi 200 milyon Dolar yatırımla hayata geçiriyor.

Proje alanı büyüklüğü ve denize olan yerleşim alanı açısından emsalsiz olması ile dikkat çeken The BO Viera projesinin mimari projesi onaylanmış ve yapı ruhsatı alınmış durumda.

Villa, rezidanslar ve otelden meydana gelen The BO Viera projesi 150 bin metrekare büyüklüğe sahip arsa parseli üzerinde inşa ediliyor.

The BO Viera projesi toplam 330 adet villa ve rezidansı, 7 adet ticari ünite, 85 odalı otelden meydana geliyor. Muğla, Bodrum, Türkbükü ve Gündoğan arasında yer alan Küçükbük Koyu’nda yer alan The BO Viera projesi denize sıfır olup 1.2 kilometre uzunluğunda bir sahile sahip.

The BO Viera projesinin yakında satışa çıkacak olan ilk etabı 2019 yılı Aralık ayı içerisinde tamamlanması ve teslim edilmesi planlanmaktadır. Projenin ilk etabında 54 adet 5+1 dubleks, 49 adet 3+1 ve 5 adet 2+1 flat rezidans daire satışa çıkarılacak.

The BO Viera projesinde SPA, yüzme havuzları, fitness salonu, restoran, cafeler, çocuk oyun alanları, sahilde beach Club gibi alanlar yer alıyor.

The Bo Viera tanıtım filmi