Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

The Bodrum EDITION uluslararası ödüle layık görüldü

Yalıkavak Körfezi’nde bulunan The Bodrum EDITIONHaute Grandeur Global Awards kapsamında  “Küresel Düzeyde En İyi LifeStyle Oteli” ve “Küresel Düzeyde En Benzersiz Konuk Deneyimi” kategorilerinde ödül aldı.

Muğla’nın Bodrum ilçesindeki Yalıkavak Marina’ya üç kilometrelik mesafede bulunan The Bodrum EDITION, tatil yapmak isteyenler için konaklama imkânı sunuyor. Modern donatılara sahip The Bodrum EDITION‘da odalar, süitler ve villalar yer alıyor. 

Oteldeki oda seçenekleri

Oteldeki odalar, 42 metrekare genişliği ile 58 metrekare genişliği arasında bulunuyor. Odaların balkon genişlikleri ise 12 metrekare ile 16 metrekare arasında yer alıyor. Odalarda LCD televizyon bulunurken televizyonların surround ses sistemi bulunuyor. Ücretsiz eğlence hizmeti ve yüksek hızlı İnternet servisi sunuluyor. Odadaki banyo malzemeleri, ücretsiz olarak veriliyor. Premiere tipindeki odaların genişliği 48 metrekare genişliğinde bulunuyor. Premiere‘ın balkonu ise 10 metrekare genişliğinde yer alıyor.

Deluxe King tipindeki odalar, bahçe manzarasına sahip durumda. 

Deluxe Queen Twin tipindeki odaların deniz manzarası, yarı deniz manzarası ve bahçe manzarasını gören seçenekleri bulunuyor. Deluxe Queen Twin ve Deluxe Sea View tipindeki odalarda aralıksız olarak hizmet veren oda servisi, günde iki kere hizmet veren oda bakımını ve temizliğini içeren housekeeping hizmeti bulunuyor. Deluxe Sea View oda tiplerinin tam deniz manzaralı ve yarı deniz manzaralı alternatifleri bulunuyor. 

Otelde; Türk hamamı, tuz tedavi odası, sauna, buhar odası, gece kulübü, toplantı stüdyoları, toplantı odaları ve balo salonu yer alıyor.

The Bodrum EDITION nerede?

Bodrum’daki Yalıkavak Marina’ya üç kilometrelik mesafede bulunan The Bodrum EDITION oteli Yunan adalarına 50 dakikalık uzaklıkta yer alıyor. Dirmil Mahallesi, Balyek Caddesi, No. 5/A, 48400 – Yalıkavak Bodrum / Muğla açık adresinde konumlandırılan otel hakkında detaylı bilgiye ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki telefon numarasını arayabilirsiniz veya aşağıdaki adrese e-posta gönderebilirsiniz:

+90 252 311 3160 – [email protected]