Kategoriler
Proje Haberleri

The Cruise Collection Antalya fark yaratacak

Ka Collection firması tarafından Antalya İli, Aksu İlçesi, Kazım Altıntaş Mahallesi’nde hayata geçirilen The Cruise Collection Antalya projesinde fiyatlar güncellendi.  The Cruise Collection Antalya fiyat listesi detayları haberimizin devamında yer almaktadır.

Bahsi geçen proje Ka Collectıon firmasının imzası ile yaşama kazandırılmaktadır. Modern mimarisi ile dikkat çeken proje birçok açıdan bulunduğu bölgede adından söz ettirmeyi başarıyor. Söz konusu olan proje farklı rezidans konsepti ile dikkat çekmektedir. Proje zengin sosyal donatılara sahiptir. Ayrıca Antalya Havalimanının yanı başında konumlandırılan proje, lüks daireleri ile de ön plana çıkmaktadır.

Projede daire özellikleri neler?

Söz konusu olan projedeki konutlar tek daire tipinden meydana geliyor. The Cruise Collection Antalya projesinde bulunan konutlar 1+1 olarak tasarlanmıştır. Söz konusu olan konutların büyüklükleri ise brüt 87 metrekare olarak tasarlamıştır. Daire içlerinde yangın alarmı, ebeveyn banyosu, klima, görüntülü diafon, ankastre set, barbekü gibi daha pek çok donanım yer almaktadır. Ayrıca rezidans projesi sosyal donatıları ile fark yaratmaktadır. 720 metrekarelik açık havuz, bowling salonu, sinema salonları gibi daha pek çok sosyal alan rezidans içerisinde bulunmaktadır. Bunların yanı sıra danışmanlık hizmetleri ile kuru temizleme, teknik servis, kişiye özel daire kiralama gibi daha pek çok hizmet de sunulmaktadır.

The Cruise Collection Antalya fiyat listesi

Proje kapsamında inşa edilen konutlar, dairenin bulunduğu kat ve cepheye göre değişiklik göstermektedir. Aşağıda yer alan daire fiyatlar Euro bazında sunulmaktadır ve günlük kura göre değişebilmektedir.

Rezidans projesindeki 87 metrekare 1+1 tip daireler 805 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Projede nerede yer alıyor?

Bahsi geçen rezidans projesi Aksu, Altıntaş Mahallesinde konumlandırılmıştır. Ayrıca projeden plaja, havalimanına ve avm’ye ücretsiz transfer sağlanmaktadır.

Proje hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak için 0534 732 75 38 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız