Kategoriler
Proje Haberleri

The Holl fiyat

İstanbul iline bağlı bulunan Pendik ilçesinde The Holl projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje Metal Yapı Konut firmasının imzası ile yaşama kazandırılıyor. Söz konusu olan projede çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. İnşaat aşamasında olan proje adından söz ettirmeyi başarıyor.

Modern mimarisi ile dikkat çeken proje tek bloktan meydana geliyor. Söz konusu olan proje bünyesinde 90 adet konut barındıracak şekilde tasarlanmış durumda. The Holl projesinde yer alan tek blok on katlı olacak şekilde planlanmış durumda. Bahsi geçen projedeki çalışmaların önümüzdeki yıl içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Projede yer alan konutlar nerede inşa ediliyor?

Bahsi geçen proje kapsamında inşa edilmekte olan konutlar Kaynarca Mahallesi’nde hayata geçiriliyor. Söz konusu olan The Holl projesi D-100 Yanyolunda yer alıyor.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Söz konusu olan projedeki konutlar iki farklı daire tipinden meydana geliyor. Bahsi geçen konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişiklik gösteriyor. The Holl projesinde bulunan konutlar 1+0 ve 1+1 olarak inşa ediliyor. Söz konusu olan konutların büyüklükleri ise üç farklı plandan meydana geliyor. Projede bulunan 1+0 konutlar 75 metrekare olarak tasarlanmış durumda. Bahsi geçen projedeki 1+1 konutlar ise 98 metrekare ile 145 metrekare olarak hayata geçiriliyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Bahsi geçen projedeki konutların fiyatları daire tipleri ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösterecek şekilde tasarlanmış durumda. Projede bulunan 1+0 konutlar 357 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. The Holl projesindeki 1+1 daire tioindeki 98 metrekare konutlar 511 bin 918 TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda. Bahsi geçen 1+1 konutların 145 metrekare olanları ise 724 bin 101 TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunulmakta.

Konutların 2020 yılı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.

Telefon: 0216 483 46 55