Kategoriler
Proje Haberleri

The Holl İstanbul’da yükseliyor

İstanbul iline bağlı bulunan Pendik ilçesinde The Holl projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje Metal Yapı Konut firmasının imzası ile yaşama kazandırılıyor. Tek bloktan meydana gelen projede çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Söz konusu olan proje yüksek ve modern mimarisi ile dikkat çekiyor. İnşaat aşamasında olan projenin çalışmalarının önümüzdeki yıl içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.

The Holl projesi on dört katlı olacak şekilde planlanmış durumda. Söz konusu olan proje bünyesinde 90 adet konut barındıracak şekilde yaşama kazandırılıyor. Bahsi geçen projede ödeme seçeneği olarak taksitlendirme mümkün.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Bahsi geçen projedeki konutlar iki farklı daire tipinden meydana geliyor. Bahsi geçen konutların büyüklükleri daire tiplerine göre değişiklik gösteriyor. The Holl projesinde bulunan konutlar 1+0 ve 1+1 olarak yaşama kazandırılıyor. Projedeki konutlar üç farklı konut büyüklüğünden meydana gelecek şekilde planlanmış durumda.

Projede yer alan 1+0 konutlar 75 metrekare olarak tasarlanmış durumda. Bahsi geçen projedeki 1+1 konutlar ise 98 metrekare ile 145 metrekare arasında değişiklik gösterecek şekilde hayata geçiriliyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Projede yer alan konutların fiyatları daire tipleri ve konutların büyüklüklerine göre değişiyor. Söz konusu olan projedeki 1+1 konutlar 357 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Projede yer alan 1+1 daire tipindeki 98 metrekare büyüklüğündeki konutların fiyatları 511 bin 918 TL’den başlıyor. The Holl projesinde bulunan 3+1 daire tipindeki 145 metrekare büyüklüğe sahip konutların fiyatları da 724 bin 101 TL’den başlıyor.

Söz konusu olan konutların çalışmalarının 2020 yılı içerisinde tamamlanıp alıcı ve yatırımcılarına teslim edilmesi planlanıyor.

Telefon: 0216 483 46 55