Kategoriler
Proje Haberleri

The Holl nerede

Metal Yapı Konut firmasının imzası ile The Holl projesi hayata geçiriliyor. İstanbul ilinin Pendik ilçesinde inşa edilmekte olan proje modern mimarisi ile bulunduğu bölgede dikkatleri üzerine çekiyor.

Projede çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Söz konusu proje tek bloktan meydana geliyor. Bu konut bloğu on dört katlı olacak şekilde tasarlandı. The Holl projesi bünyesinde toplamda 94 adet konuta yer verecek şekilde planlanmış durumda.

Projede yer alan konutlar nerede yükseliyor?

Bahsi geçen projede bulunan konutlar lokasyonları itibariyle de dikkat çekiyor. The Holl projesi İstanbul iline bağlı Pendik ilçesinde yaşama kazandırılıyor. Projede yer alan konutlar Kaynarca Mahallesi D-100 Yanyolu No:180’de konumlandırılmış durumda.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Proje kapsamında inşa edilmekte olan konutlar iki farklı daire tipinden meydana geliyor. Söz konusu projede bulunan konutların büyüklükleri ise üç farklı plandan oluşuyor. The Holl projesinde bulunan daireler 1+0 ve 1+1 olarak inşa ediliyor. Bahsi geçen projedeki 1+0 konutlar 75 metrekare olarak tasarlandı. Projede bulunan 1+1 konutlar ise 98 metrekare ve 145 metrekare olarak yaşama kazandırılıyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Söz konusu projede yer alan konutların fiyatları daire tiplerine ve konut büyüklüklerine göre değişiklik gösterecek şekilde ücretlendirilmiş durumda. Projedeki metrekare fiyatları ise 4 bin 760 TL’den başlıyor.

The Holl projesinde yer alan 1+0 konutlar 357 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Bahsi geçen projede bulunan 1+1 konutlardan 98 metrekare olan daireler 511 bin 918 TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunulmakta. Projedeki 1+1 konutlardan 145 metrekare olanları ise 724 bin 101 TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda.

Projeden taksitlendirme seçeneği ile konut sahibi olabilirsiniz.

Söz konusu projede yer alan konutların çalışmalarının 2020 yılı içerisinde tamamlanması ve yılın dördüncü çeyreğinde ise bahsi geçen konutların alıcılarına teslim edilmesi planlanıyor.

Telefon: 0212 952 73 67