Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

The Holl Pendik’de sıfır peşinatla

Metal Yapı Konut ve Bekart İnşaat ortaklığı tarafından İstanbul İli, Pendik İlçesi’nde hayata geçirilen The Holl Pendik projesinde hiç peşinat ödemeden ofis veya home Office sahibi olma fırsatı sunuluyor.

3 bin 100 metrekare yüzölçümlü arsa parseli üzerinde inşa edilen The Holl Lİfe projesi 14 katlı tek bloktan meydana geliyor.

The Holl Pendik projesinde 75 metrekare ile 86 metrekare arasında değişen 38 adet 1+0 daire ile 98 metrekare ile 145 metrekare arasında değişen 52 adet 1+1 dubleks olmak üzere toplam 90 adet daire yer alıyor.

The Holl Pendik projesinde ofis ve home ofis kullanım alanları, rezidans hizmetleri, ortak toplantı salonları, kat ve teras loungeları, fitness center, 4 adet toplantı odası 112 araçlık kapalı otopark alanı yer alıyor.

Marmara Denizi ve Adalar manzarasını görecek şekilde planlanan The Holl Life projesi E5 üstünde, E6 Sabiha Gökçen Havalimanı çıkışında, Pendik Hızlı Tren İstasyonu’na 5 dakika, Kadıköy Metrosu’na 1 dakika, Pendik – Yalova İskelesi’ne 5 dakika, Osman Gazi Köprüsü’ne 15 dakikalık bir mesafede yer alıyor.

The Holl Pendik projesinde 357 bin TL’den başlayan fiyatlarla ve sıfır peşinat ile daire sahibi olma fırsatı sunuluyor. Kişiye özel ödeme seçeneklerinin bulunduğu projede ayrıca 36 ay vade ve yüzde sıfır faiz imkanı da yer alıyor.

Tel: 0216 483 46 55