Kategoriler
Emlak Haberleri

The Holl Pendik’te yükseliyor

Vefa ve Bekart İnşaat iş ortaklığı tarafından İstanbul İli, Pendik İlçesi’ne hayata geçirilecek olan The Holl Pendik projesinde çalışmalar başladı.

İstanbul’un Pendik ilçesinde yer alan The Holl projesi bölgenin en prestijli projesi olma özelliğini de taşıyor. 3 bin 100 metrekare büyüklüğe sahip arsa parseli üzerinde inşa edilecek olan The Holl Pendik projesi tek blokta toplam 90 adet bağımsız bölüm ve 5 bin metrekare büyüklüğündeki ticari alanlardan meydana geliyor.

The Holl (Home Office Life Level) projesi ön üretimli yapılar sektörünün önde gelen firmalarından Vefa ve Bekart İnşaat ortaklığı ile hayata geçirilen The Holl projesi için ön talepler toplanmaya başladı.

Home ofis, ofis ve rezidansların yer alması planlanan The Holl Pendik projesinde hafriyat çalışmalarına başlanmış durumda. Ticari alan, home ofislerin dışında The Holl Pendik projesinde ayrıca her katta dubleks dairelerde yer almaktadır.

1+0, 1+1 tipindeki 75 ile 146 metrekare arasında değişen farklı büyüklüklerdeki dairelerden meydana gelen The Holl Pendik projesinde 1+0 home ofisler 420 bin 770 ile 551 bin 989 TL arasında, 1+1 home ofisler 522 bin 402 ile 923 bin 283 TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor.

The Holl Pendik projesinin 2019 yılı Temmuz ayı içerisinde tamamlanarak hak sahiplerine teslim edilmesi planlanmaktadır.

Pendik E-5 Yan yolu üzerinde inşa edilecek olan The Holl projesi Pendik Hızlı Tren İstasyonu’na 5 dakika, Kadıköy Metrosu’na 1 dakika, Pendik – Yalova İskelesi’ne 5 dakika, Osman Gazi Köprüsü’ne 15 dakikalık bir mesafede yer alıyor.

Tel: 0216 483 69 86

Tasinmazhaber.Com