Kategoriler
Proje Haberleri

The House Residence Bomonti son daireler satışta

İstanbul İli, Şişli İlçesi, Cumhuriyet Mahallesi’nde konut projesi hayata geçirilmiştir. Söz konusu proje Yenigün İnşaat ve The House Grup firmaları ortaklığı tarafından inşa edilmiştir. The House Residence Bomonti konut projesinde inşaat tamamlanmış olup oturuma hazırdır. Aynı zamanda son kalan dairelerin satışları da özel avantajlarla devam etmektedir. Projede yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje Özellikler Neler?

Şişli konut projesi Cumhuriyet Mahallesi’nde yer alan proje alanı üzerinde inşa edilmiştir. Konut projesi rezidans tipi olup tek konut bloğundan meydana gelmektedir. Ayrıca konut projesinde farklı konseptlerde daire seçenekleri yer almaktadır. Proje kapsamındaki daire içleri oldukça lüks tasarlanmış olup pek çok donanıma sahiptir. Proje konut, hotel, sosyal yaşam alanları, spor kulüpleri ile bir yaşam merkezi olarak hayata geçirilmiştir.

Konut projesi sosyal olanaklar bakımından da oldukça zengindir. Residence içerisinde lounge alanı, yemek odası, kapalı yüzme havuzu, fitness srüdyo gibi sosyal alanlar yer almaktadır. Ayrıca egzersiz odası, sauna, buhar ve masaj odaları, spa gibi alanlar da site içerisinde bulunmaktadır. Bunun dışında site içerisinde 7/24 resepsiyon, güvenlik ve teknik hizmetler de mevcuttur. The House Residence Bomonti konut projesinde yaşam başlamış olup, dört tip daire seçenekleri yer almaktadır. Bu daire tipleri ise 1+0 stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 tip konutlardan meydana gelmektedir. Daire seçenekleri arasında apart ve penthouse seçenekleri de mevcuttur. Ayrıca daireler brüt 46 metrekare ile 160 metrekare arasında alana sahip olarak tasarlanmıştır.

The House Residence Bomonti Fiyatları Ne Kadar?

İstanbul konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, daire tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Aynı zamanda konut fiyatları dairenin bulunduğu kata ve bulunduğu cepheye göre de değişmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden dairelerin fiyatları 1 milyon 300 bin TL’den başlamaktadır.

44 metrekare arasında brüt alana sahip olan 1+0 tip dairelerin fiyatları 1 milyon 300 bin TL,

Brüt 88 metrekare alana sahip 1+1 dairelerin fiyatları ise 2 milyon 680 bin 750 TL,

132 metrekare büyüklüğündeki 2+1 tip daireler 4 milyon 750 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Proje Nerede Yer Alıyor?

Proje, Dolmabahçe Tüneli’nin hemen yanı başında konumlandırılmıştır. Ayrıca Taksim, Nişantaşı ve Beşiktaş semtlerine de yürüme mesafesinde yer almaktadır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0212 291 23 11 ve 0533 961 90 04 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…

Exit mobile version