Kategoriler
Proje Haberleri

The House Residence Helis Bodrum satışları devam ediyor

Milas villa projesi Helis Yapı A.Ş. firması tarafından hayata geçirilmektedir. Söz konusu proje Muğla İli, Milas İlçesi, Boğaziçi Mahallesi’nde yer almaktadır. The House Residence Helis Bodrum projesinde satışlar ise tüm hızıyla devam etmektedir. 150 milyon USD yatırım değerine sahip projeye 2020 yılı içerisinde başlandı. Proje ne zaman teslim edilecek? Projede fiyatlar ne kadar? Proje nerede yer alıyor? Tüm bu soruların cevapları haberimizin devamında yer alıyor.

Proje özellikleri neler?

Milas villa projesi 72 bin metrekare yüzölçümüne sahip arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Villa projesi denize sıfır bir konumda yer almaktadır. Projede toplam 194 adet villa yer almaktadır.  Projede yer alan villalar 4+1 tipinde tasarlanmıştır. Villalar  2 adet geniş terasa sahip olacak şekilde projelendirilmiştir. Villa içerisinde 4 oda, 3 banyo ve geniş bir yaşam alanı yer alıyor.

Projede eşsiz deniz manzarası, marina, spa, açık yüzme havuzu yer almaktadır. Hem yetişkinler için hemde çocuklar için yüzme havuzu, su parkı, açık hava sineması proje içerisinde yer almaktadır. Ayrıca resepsiyon ve concierge hizmetleri ve 5 yıldızlı bir otel konforunda bir yaşam imkanı projede yer almaktadır.

Çağdaş mimari, lüks ve konforlu bir yaşam sunacak olan projeden villa sahibi olmayı düşünenler için kişiye özel ödeme seçenekleri de yer almaktadır. Projede yer alan villaların fiyatları henüz belli değil.

The House Residence Helis Bodrum fiyatlar ne kadar?

Muğla, Milas, Boğaziçi Adabükü mevkiindeki projede satılık villa fiyatları 10 milyon TL’den başlamaktadır.

Brüt 175 metrekare büyüklüğe sahip 3+1 tip villalar 10 milyon TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır. Projede faizsiz 30 ay vade ile ödeme imkanı bulunmaktadır.

Proje ne zaman teslim edilecek?

Adabükü villa projesinde inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam etmektedir. Villa projesinin 2022 yılı Haziran ayı içerisinde tamamlanarak hak sahiplerine teslim edilmesi planlanmaktadır.

Projede açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu,  çocuk oyun alanları, su parkı, fitness salonu, kafe, restoran, yazlık sinema, güvenlik, projeye özel plaj, güneşlenme alanları bir çok sosyal alan yer alıyor.

The House Residence Helis Bodrum projesi Boğaziçi Mahallesi, Yazlık siteler mevki, Doktorlar sitesi üstü, 48670 Milas / Muğla adresinde yer alıyor. Proje ile ilgili detaylı bilgi için 0252 526 00 66 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Ayrıca bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0530 284 87 26 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…