Kategoriler
Emlak Haberleri

The Kar Suites projesi merkezî bir konumda yükseliyor

Kar İnşaat tarafından İzmir’in Alsancak semtine kurulan The Kar Suites projesi, İsmet Kaptan Mahallesi’nde bulunuyor. İç bahçesiyle bloklar arası geçişin yapılabildiği projede, lobi alanı da yer alıyor. Sinema odası, toplantı odası, sauna ve jakuzi odası, fitness ve plates donatıları, bilardo salonu ve yoga alanı projenin sosyal donatılarını oluşturuyor.

Sezer Doğan Sokak’ta inşa edilen projedeki asansörle kapalı otoparka doğrudan ulaşım imkânı sağlanabiliyor. Proje, ayrıca, sahile, hastanelere ve toplu taşıma istasyonlarına kısa mesafelerde yer alıyor.

Projedeki daire büyüklükleri neler?

Konak ilçesinde inşa edilen The Kar Suites projesindeki bir odalı ve bir salonlu daireler, brüt 67,64 metrekare büyüklüğüne sahip. Yatay mimariden oluşan projedeki iki odalı ve bir salonlu daireler, brüt 98,65 metrekarelik alana sahip durumda. Kafe ve mağazalara sahip projedeki üç odalı ve bir salonlu daireler, brüt 141.74 metrekarelik büyüklüğünde olmak üzere inşa ediliyor.

The Kar Suites projesindeki loft daireler

Teras alanında oturma alanlarına yer verilen projedeki iki odalı ve bir salonlu loft daire tipleri, brüt 96.61 metrekare ile brüt 97.99 metrekare büyüklüğünde olmak üzere iki farklı seçenekle kuruluyor. Projedeki üç odalı ve bir salonlu loft daireler ise brüt 128,9 metrekare büyüklüğünde bulunuyor.

Lansmana özel yüzde 10 indirim fırsatı sunulan projede yüzde 1.09 faiz oranı ile konut kredisi kullanarak daire sahibi olma fırsatı sunuluyor. Projede satılık daire fiyatları ise 1 milyon 403 bin TL‘den başlıyor.

Projedeki ulaşım olanakları neler?

Sahile 1,5 kilometrelik uzaklıkta inşa edilen The Kar Suites projesi, çocuk hastanesine 180 metrelik mesafede bulunuyor. Sağlık kuruluşlarını 1,5 kilometrelik çevresine alan proje alanından, Kıbrıs Şehitleri Caddesi’ne 1,2 kilometrede gidilebiliyor.

Kordon’daki Cumhuriyet Meydanı’na 380 metrelik mesafede yer alan proje, Kültürpark Fuar Alanı’na ise 358 metre uzaklıkta. Gazi Bulvarı’ndaki tramvay durağına 207 metre uzaklıkta inşa edilen proje, ayrıca, Çankaya Metro durağına 500 metrede bulunuyor.

The Kar Suites Adres ve İletişim

Proje Adresi: İsmet Kaptan Mahallesi, Sezer Doğan Sokak, No:14, Alsancak- Konak/İzmir

Telefon: +90 (232) 465 12 12

Telefon: +90 530 304 17 17