Kategoriler
Emlak Haberleri

The Kar Suites projesinde yüzde 0,99 oranlı daire fiyatları

İzmir’de inşa edilen The Kar Suites projesindeki satın alımlar için Firmanın Yapı Kredi Bankasıyla anlaşması bulunuyor. Garantörlük anlaşması kapsamında Yapı Kredi Bankasından yüzde 0,99 oranlı konut kredisi kullanılabiliyor.

Ayrıca, projedeki satın alımlarda lansmana özel yüzde 10 oranında indirim sağlanıyor.

The Kar Suites projesindeki daire fiyatları

Konak ilçesine konumlandırılan projedeki bir odaya ve bir salona sahip brüt 67,24 metrekarelik daireler, 1 milyon 403 bin lira ile 1 milyon 652 bin lira arasındaki seçeneklerle satışa sunuluyor.

Alsancak semtinde hayata geçirilmeye hazırlanan projedeki brüt 96.61 metrekare büyüklüğü ile brüt 98.65 metrekare büyüklüklerini arasındaki seçenekleri kapsayan iki odalı ve bir salonlu dairelerin fiyatı, 1 milyon 301 bin liradan başlıyor.

Modern ve yatay mimarisiyle inşaatı süren projedeki iki odalı ve bir salonlu dairelerin fiyatı, 2 milyon 579 bin liraya kadar uzanıyor. Dairelerden otoparka, asansör vasıtasıyla doğrudan ulaşılabiliyor.

Projedeki sosyal donatılar neler?

Kıbrıs Şehitleri Caddesi’ne 1,2 kilometrelik mesafede bulunan The Kar Suites; sinema odası, toplantı odası, sauna ve jakuzi odası, fitness ve plates donatıları, bilardo salonu ve yoga alanı yer alıyor. Kar İnşaat’ın imzasının bulunduğu projenin 2022 yılının aralık ayında teslim edilmesi bekleniyor.

Sahile 1,5 kilometrelik, çocuk hastanesine ise 180 metrelik mesafelerde yer alan proje, sağlık kuruluşlarını çevresine alıyor.  Kordon Cumhuriyet Meydanı’na 380 metre, Kültürpark Fuar Alanı’na 358 metrelik mesafelerde yer alan proje, toplu taşıma araçlarına da kolay ulaşım imkânı sunuyor.

The Kar Suites projesi nerede inşa ediliyor?

Gazi Bulvarı’nda yer alan tramvay durağına 358 metrelik mesafede bulunan proje alanından Çankaya’daki metro istasyonuna ise 500 metrede gidilebiliyor. Söz konusu proje, “İsmet Kaptan Mahallesi, Sezer Doğan Sokak, No:14, Alsancak- Konak/İzmir” açık adresinde inşa ediliyor.

Projenin detayları hakkında “+90 (232) 465 12 12” ya da “+90 (530) 304 17 17” hatları üzerinden bilgi alınabiliyor.