Kategoriler
Proje Haberleri

The Kar Suites yüzde 10 indirimle satışta

Kar İnşaat firması tarafından İzmir İli, Konak İlçesi, İsmet Kaptan Mahallesi’nde  hayata geçirilen The Kar Suites projesinde lansmana özel indirim fırsatı sunuluyor. Yüzde 10 indirim fırsatı sunulan konut projesinde satışlar da tüm hızıyla devam ediyor.

İsmet Kaptan Mahallesi, Sezer Doğan Sokak üzerinde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilen projede toplam 82 adet konut yer alıyor. Proje 7 katlı ve 4 katlı olmak üzere toplam 2 konut bloğundan meydana geliyor.  Projede 1+1, 2+1, 2+1 loft, 3+1 ve 3+1 loft tipinde daire seçeneklerine yer veriliyor. Projede yer alan dairelerin büyüklükleri ise 67 metrekare ile 141 metrekare arasında değişiyor.

The Kar Suites daire fiyatları ne kadar?

Konak ilçesine konumlandırılan projedeki bir odaya ve bir salona sahip brüt 67,24 metrekare büyüklüğü sahip daireler 1 milyon 403 bin TL ile 1 milyon 652 bin TL arasındaki değişen fiyatlarla satışa sunuluyor.

Alsancak semtinde hayata geçirilen projedeki brüt 96.61 metrekare büyüklüğü ile brüt 98.65 metrekare büyüklüklerini arasındaki değişen farklı büyüklüklerdeki iki odalı ve bir salonlu dairelerin fiyatlar 2 milyon 301 bin liradan başlıyor. Modern ve yatay mimarisiyle hayata geçirilen projedeki iki odalı ve bir salonlu dairelerin fiyatı 2 milyon 579 bin TL’ye kadar yükseliyor.

Yüzde 10 indirim fırsatı

Lansmana özel yüzde 10 indirim fırsatının sunulduğu projeden yüzde 1,09 faiz oranı ile konut kredisi kullanarak daire sahibi olabiliyorsunuz. Yüzde 10 indirim ve yüzde 1.09 faiz oranı avantajlarından faydalanmak için projenin web sitesi üzerinden formu doldurabilir yada projenin satış ofisine uğrayabilirsiniz. İzmir’in en değerli lokasyonlarından biri olan Alsancak’da yükselen projede bir çok hastane, otel  ve ulaşım alanlarına yakın bir mesafede yer alıyor.

Projedeki sosyal alanlar neler?

Kıbrıs Şehitleri Caddesi’ne 1,2 kilometrelik mesafede yer alan The Kar Suites projesinde sinema odası, toplantı odası, sauna ve jakuzi odası, fitness ve plates donatıları, bilardo salonu ve yoga alanı yer alıyor. Kar İnşaat’ın imzasının bulunduğu projenin 2022 yılının Aralık ayında teslim edilmesi bekleniyor.

Proje içerisinde 24 saat kameralı güvenlik, tv odası, jeneratör sistemi , her daireye ait bodrum katta depo gibi özellikler yer alıyor. Proje deprem yönetmeliğine uygun betonarme ve çelik sitemler ile inşa ediliyor.

The Kar Suites nerede yer alıyor?

Gazi Bulvarı’nda yer alan tramvay durağına 358 metrelik mesafede bulunan proje alanından Çankaya’daki metro istasyonuna ise 500 metrede gidilebiliyor. Söz konusu proje, “İsmet Kaptan Mahallesi, Sezer Doğan Sokak, No:14, Alsancak- Konak / İzmir adresinde yer alıyor.

Proje ne zaman teslim edilecek?

2022 yılı Aralık ayı içerisinde tamamlanarak hak sahiplerine teslim edilmesi planlanan projenin detayları hakkında 0232 465 12 12 veya 0530 304 17 17 numaralı telefonu arayarak bilgi alınabiliyor.

Sahile 1,5 kilometrelik, çocuk hastanesine ise 180 metrelik mesafelerde yer alan proje, sağlık kuruluşlarını çevresine alıyor.  Kordon Cumhuriyet Meydanı’na 380 metre, Kültürpark Fuar Alanı’na 358 metrelik mesafelerde yer alan proje, toplu taşıma araçlarına da kolay ulaşım imkânı sunuyor.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…