Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

The Loft Yalova projesinde bankasız ve faizsiz ödeme

Pin Uluslararası Gayrimenkul A.Ş tarafından inşa edilen ve 2021 yılının haziran ayında teslim edileceği belirtilen The Loft Yalova projesinde banka aracısız ve vade farksız ödeme seçeneği sunuluyor. Orman ve deniz manzaralarının konutlarına estetik değer kattığı projede, daire için yüzde 50 peşinata karşılık geriye kalan borç, 24 ay taksitlere bölünüyor.

Denize 250 metre uzaklıkta bulunan proje, 6 bin 500 metrekarelik arsa alanı üzerindeki iki blok içerisinde 235 adet daireye yer veriyor.  Projedeki dairelerin satış fiyatı, 29 bin Amerikan dolarından başlıyor.

Öte yandan 250 bin dolarlık yatırımla yabancılara Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığı veriliyor.

The Loft Yalova projesinde daire seçenekleri

Şehrin  kalabalığından ve gürültüsünden uzak ancak İstanbul’a bir saatlik mesafede bulunan projedeki 1+0 stüdyo daire tipi brüt 43 metrekare büyüklüğünde inşa ediliyor. Yalova’nın Çınarcık ilçesine konumlandırılan projedeki 1+1 daire tipi brüt 61 metrekare ile brüt 89 metrekare arasında alana sahip olacak şekilde inşa ediliyor.

İDO feribot seferlerinin 4 kilometrelik uzağında bulunan projedeki 2+1 daire tipleri brüt 94 metrekare büyüklüğü ile brüt 112 metrekare büyüklüğü arasında yer alıyor.

Projedeki 3+1 daire tipinin özellikleri neler?

Çamaşır odasına, iki adet banyoya ve iki adet balkona yer verilen 3+1 daire tipleri, brüt 192 metrekarelik alana sahip durumda.

The Loft Yalova projesindeki sosyal olanaklar neler?

Bursa ve İzmit’i çevresine alan projede yüzme havuzu, Türk hamamı ve buhar odası bulunuyor. Sahile yürüme mesafesinde yer alan proje Osman Gazi Köprüsü’ne de kolay ulaşım imkânı sunuyor. Sabiha Gökçen Havalimanı’na 1 saatte ulaşılabildiği proje, şehrin merkezine de kısa mesafede bulunuyor.

Satış ofisinin iletişim bilgileri

The Loft Yalova projesi için müşteri temsilcisiyle sesli veya yazılı olarak iletişim kurmak mümkün durumda. Söz konusu olan projenin satış ofisi İDO iskelesinin karşısındaki “Vali Akın Caddesi, No:41, Çınarcık/Yalova” adresinde bulunurken “+90 226 245 0 500” sabit telefon numarasıyla çağrıda bulunulabiliyor.

Projeden konut satın alacak olanlar 0226 245 0 500 numaralı telefonu arayarak detaylı bilgi alabilirler. Öte yandan “[email protected]” adresine elektronik posta göndererek proje hakkında bilgi almak mümkün.

“The Loft Yalova projesinde bankasız ve faizsiz ödeme” için bir yanıt

Neden verdiğiniz numaralar yanlış insanları yanlış bilgilendiriyorsunuz

Yorumlar kapatıldı.