Kategoriler
Proje Haberleri

The Maris Premiere yakında lüks konforuyla sizlerle

Satılık residence emlak tipi üzerinden satışta olan şehrin en gözde inşaat projesi 64 daire ile sınırlı. Her özelliği lüks standartlarda planlı daireler hızla tükeniyor. Size oteldeymişsiniz hissi oluşturacak projede her ayrıntı hayatınızı güzelleştirmek üzere ince düşünülmüş durumda. Peki The Maris Premiere projesinde daire seçenekleri neler? Ayrıca fiyatlar ne civarda? Proje hakkında bilmeniz gereken detaylar neler?

The Maris Premiere daire seçenekleri

Projede herkese yönelik daireler mevcut. 1+1 geniş dairelerden 4+1 dairelere kadar pek çok daire seçeneğiniz var. Özel olarak tasarlanmış yatak odaları ve ağaçlarla çevrili tropikal bir havuza direkt geçiş imkanı dairelerde mevcut olan olanaklar arasında. Dairler 6  farklı tipte satışta. Ayrıca dairelerin ebatları da değişiklik gösterebiliyor. 1+1 daireler brüt 65 net 60 metrekare. Daireler klima ile ısıtma sağlıyor.

The Maris Premiere sosyal özellikleri

Proje konum olarak şehir merkezinde yer alıyor.  Zamanınızın ne kadar değerli olduğunun bilincinde olan proje Antalya Havalimanı’na 45 dakika mesafede yer alıyor. Market, restoran, semt pazarı, spor salonu gibi mekanlara yürüme mesafesinde yer alan daireler ferah bir muhitte yer alıyor. Ayrıca proje kapsamında geniş bir egzotik havuz ve ısıtmalı kapalı havuz mevcut. Havuzlar 150 metre boyunda. Spor salonu ve sauna da proje kapsamında yer alıyor. Ayrıca çocuk havuzu ve çocuk oyun parkı da projenin sosyal olanakları arasında. Bununla birlikte yemyeşil bahçesi size muhteşem bir yaşam deneyimi yaşatacak. Projenin olanakları arasında barbekü alanı ve 7 gün 24 saat güvenlik kamerasıyla izlenmesi de öne çıkan özellikler arasında. Kapalı otopark, açık otopark, çocuk oyun parkı, sauna, açık yüzme havuzu gibi bir çok sosyal alan proje içerisinde mevcuttur.

Projede residence fiyatları ne kadar?

Sitede aidat 400 TL olması planlanmaktadır. Bunun yanında fiyatlar daire tipine ve ebatına göre değişiklik gösteriyor. 1+1 brüt 65 metrekare genişliğindeki daireler 452 bin TL üzerinden satışta. İnşaat çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiği projede teslimler 2022 yılı sonlarına doğru yapılması planlanmaktadır. Proje hakkında detaylı bilgi almak için ise 0 (242) 522 22 66 numaralı telefonu tuşlayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine ulaşmak için tıklayınız…

Exit mobile version