Kategoriler
Emlak Haberleri

The Ritz Carlton Residences 200 milyon Euro yatırım ile hayata geçiriliyor

Tüm dünyayı adeta bir karabulut gibi saran Pandemi süreci, insan yaşamında da köklü değişikliklere sebep oldu. Bu değişikliklerin başında ise yaşam alanı geliyor. Eskiden merkezi konumda insanların aktif olarak bulunduğu işlek alanlarda konumlandırılmış binalar tercih ediliyordu.

Şimdilerde ise sosyal mesafe kuralları insanları birbirinden uzak yaşamaya, kalabalıktan ziyade sakin yerlerde bir yaşam sürmeye yönlendiriyor. Bu yüzden binaların yapısal özellikleri bu yaşamda oldukça önemli. Binanın güvenilirliği ve hijyen koşullarının yanı sıra hayatlarını bu zorlu süreçten etkilenmeyecek biçimde kesintisiz hale getiren bir yapıda olması da binayı alıcıların tercih sırasında ilk sıraya yerleştiriyor. İzole yaşam için son dönemde bu sıranın başında ise Bodrum yer alıyor.

Projeye olan talep geçen yıla oranla yüzde 80 arttı

Ülkemizin en gözde tatil mekanlarından birisi olan Bodrum’da doğa ve denizin bir arada bulunması bile başlı başına insanları bu zorlu süreçten çekip alıyor. Bodrum Yalıkavak Tilkicik koyunda 200 milyon Euro yatırım ile alıcılarımıza sunduğumuz The Ritz Carlton Residences ile bu muhteşem manzaranın yanı sıra kaliteden ödün vermeden tasarladığımız binalarımızın bu süreçte satışlarının yüzde 80 artmış olması ve siz müşterilerimizin memnuniyetini görmek bizleri de oldukça mutlu ediyor.

İzole yaşama yatırımlar artacak

Bu motivasyon bize Bodrum dışındaki benzer lokasyonlarda da artarak yatırımlarımızın devam edeceğini gösteriyor. Bu projede 6 bin kişinin istihdamını sağlayarak tasarladığımız binalarımızda toplumumuzdaki bu kötü süreçten etkilenen vatandaşlarımıza da katkı sağlıyoruz. 126 dönümlük bir yarımadada konumlandırılan bu proje uzaktan çalışmaya elverişli, teknolojinin tüm imkanlarını ayağınıza getiren bir yapıya sahip. Ünlü mimarlık firması SAOTA imzalı projemizin binaları da oldukça konforlu. Mevsim kavramını ortadan kaldıran havuzlar sayesinde de her an tatil yapıyormuş hissini sonuna kadar yaşarken site içerisindeki sosyal alanları tüm hijyen kurallarını dikkate alarak sizlere sunuyoruz.

İçerikte bulunan dünyaca ünlü The Ritz Carlton rezidanslarında bulunan Owner’s Lounge binamızdaki SPA / sinema salonu ve bu süreçte en çok ihtiyacımız olan toplantı / konferans salonuyla iş dünyanızdaki aksamaların önüne geçiyoruz. Ayrıca doğal gölet, 1.5 metre uzunluğundaki Tilkicik plajı, muhteşem manzarasıyla düzenlenen yürüyüş parkuru, güneşlenmeniz için teraslar, restoran / bar, sağlığınız için fitness salonu ve yüzme havuzları ile daha sayamadığımız bir çok sosyal alan yılın tüm günleri adeta tatil tadında geçiyor. Sizde bu güzel şehirde gürültüden ve virüsten uzak muhteşem bir eve sahip olmak istiyorsanız firma ile hemen iletişime geçebilirsiniz.